facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SOS Events

SOS Events

Info

SOS Events; ruim 1200 onvergetelijke events per jaar.

Geschiedenis

Investeer in uw personeel! Wij zorgen ervoor dat uw business-event een belevenis wordt die u zich lang zult herinneren. Een uitje of sportdag met uw collega's, vergaderbreak tijdens een bijeenkomst, relatiedag voor uw beste klanten, teambuilding, familiedag of een incentive voor een exclusieve belevenis in het buitenland.

Adres: Garderenseweg 134-136, 3888LD Uddel
Telefoonnummer: 0577401506
ln.tseefsfjirdeb@sos
Stad: Uddel
Route: Garderenseweg 134-136
Postcode: 3888LD


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:30
Dinsdag: 08:45 - 17:00
Woensdag: 08:45 - 17:00
Donderdag: 08:45 - 17:00
Vrijdag: 08:45 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: sos events foto's, sos events solex, sos events veluwe valley, bedrijfsfeest.nl foto's, sos events personeel, veluwe events, sos events vacatures, veluwe events garderen
Recensies
Wij hebben een hele leuk dag gehad met de collega's, de activiteiten e-chopper en speurtocht, en als afsluiting bbq en toetje buffet. Alles was goed geregeld en naar wens. Wij hebben genoten ondanks het slechte weer
Een hele leuke tijd gehad met het smokkelspel en touren met de elektrische scooter.
Leuk idee en op zich ook goed mee vermaakt, die Mini Classic Tour. De mini's zijn echter extreem slecht onderhouden en eigenlijk gewoon een gevaar op de weg. Aan elke mini in onze groep was van alles kapot, eentje kwam kort na de start zelfs helemaal stil te staan na een enorm wit rookgordijn over de weg uitgespuwd te hebben. De mini waar ik mede in zat raakte betrokken bij een aanrijding omdat, naar achteraf bleek, de richtingaanwijzers het in het geheel niet deden. Daarna bijna een half uur in de vrieskou op een medewerker moeten wachten omdat er geen schadeformulier aan boord was. Als je leven je lief is boek je je uitje dus beter ergens anders.
Leuk uitje sommige dingen beetje simpel opgezet maar je vermaakt je wel
Er is een markt voor... dus dan heeft het een bestaansrecht? Misschien wel. Er werken in iedergeval enthousiaste jonge mensen. Het is denk ik best leuk voor bedrijven die de organisatie van een uitje, uithanden willen geven. Je wordt volledig ontzorgd. SOS events regelt het verder met lokale ondernemers.
Mini Classic tour gedaan en het was een geweldige ervaring! vooraf goede instructies gekregen door het vriendelijke personeel over de mini. SOS Events heeft een prachtige route uitgestippeld om met de mini te rijden door de Veluwe en een leuke manier om de route te volgen.
Wegens persoonlijke omstandigheden waren wij genoodzaakt onze reservering te annuleren of desnoods te wijzigen, maar dit is hier niet mogelijk!! -Ze hebben totaal GEEN begrip voor de situatie! -Je krijgt GEEN geld retour! -Je kan GEEN andere datum plannen! -Je krijgt GEEN tegoedbon!! Dus WEES GEWAARSCHUWD voor u hier een reservering plaatst!! #klimbosharderwijk #sosevents #onklantvriendelijk #diefstal #onrecht #acmconsuwijzer #oplichting
Leuke dag gehad, we hebben op een e-chopper gereden, dat was heerlijk ontspannen en we hebben veel van de omgeving kunnen zien.
Mooie route in Harderwijk gehad met de e-choppers. Wel had een e-chopper weinig capaciteit waardoor we met zijn vieren niet maximaal snelheid konden gaan. Als fatsoenlijke Nederlander hebben we op elkaar gewacht, en onderling afgewisseld. Bij aankomst op locatie hadden we dit eerder moeten aangeven; dan hadden ze binnen een half uur een nieuwe gebracht. Kortom, ondanks de mooie route een slechte ervaring. Kom met een oplossing en stuur je fatsoenlijke klanten niet naar huis met de boodschap: had je maar moeten bellen. Lekker makkelijk! We hoefde geen korting, maar een excuses en een warm kopje koffie was op zijn plaats geweest.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid