facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sortas Recycling

Sortas Recycling

Info

Inzameling en verwerking van al uw soorten afval.



"Sortas Recycling is de verwerker van verschillende afvalstromen op Urk en in Meppel. Wij verzorgen het transport van het afval, maar ook de opslag en recycling van afval tot grondstoffen en eindproducten."
Adres: Griend 9, 8321 MN Urk
Telefoonnummer: 0527-681556
ln.gnilcycersatros@ofni
Stad: Urk
Route: Griend 9
Postcode: 8321 MN


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: container huren urk, bj kramer, kramer urk afval, chemisch afval urk, de vries recycling, milieustraat urk openingstijden, grofvuil urk, recycling emmeloord
Recensies
Prima afval verwerker waar je bijna alles kwijt kunt , ook matrassen grof puin en bouwafval en bankstellen en klein chemisch afval en glas . Ook recyclebaar plastic .
Ze komen een bak leveren voor hun klant en verdrukken de pas uitgelijnde opsluitband met gewicht van de vrachtwagen. Bij hoog en laag eronder uit proberen te komen. Sturen niemand langs en nemen geen verantwoordelijkheid. Dank Andries Kaptijn voor je sympathie en het op kosten jagen van een derde.
Ik jan bosman Eigenaar van BOSMAN project/sierbestrating gevestigd te kampen . Verbaasde mij deze week toen een goede kameraad mij vroeg te helpen zand halen voor zijn straat . Ik vond het terrein erg rommelig en ook spontaniteit of behulpzaamheid van personeel was ver te zoeken. Ook de prijs van het zand is belachelijk hoog uitgaande van 1500 kg plusminus in een m3 zand komt het uit op 33,75 per m3 afgehaald wel te verstaan !!! Dan kunnen urkers beter naar kampen stoter rijden of laten bezorgen . Maar goed tot slot van rekening had ik aangeboden zo'n plusminus 15 m2 circa 2300 kg schoon puin af te voeren Bij weging vooraf gaf ik aan als bedrijf te willen storten tegen de vrouw aan de balie . Zodat ik niet het particuliere tarief hoefde te betalen . Na storten kwam ik terug op de weegbrug . Melde me weer bij de balie en de vrouw vroeg me postcode enz . Waarop ze zei u staat niet in ons klantenbestand en om dat te realiseren is niet zo ff geregeld . Ik werk inmiddels 10 jaar voor mezelf . Maar wat word je hier bedrogen !! Inclusief btw 58,21 Euro voor schoon puin !!! Op hun site adverteren ze voor niet al te veel meer container plaatsen ophalen enz, Mensen ga naar dronten kampen of andere plaatsen. Want dit slaat nergens op ! Ik kom hier nooit meer !
Voor 70 kilo restafval betaal je als particulier 18,90. Een ombouw van een oud bed en een tuinbankje.
De prijs is relatief hoog...voor de rest is het goed ....misschien 2e weegbrug op zaterdag bijvoorbeeld of sneller systeem
Lekker makkelijk je afval dumpen
Vertaald door Google Het beste bedrijf dat ik ooit heb geladen. Zeer beleefd en prettig personeel. Goed gedaan! Houd het vol. Origineel Лучшая фирма, на которой я когда-либо грузился. Очень вежливые и приятные сотрудники. Молодцы! Так держать.
Vertaald door Google Het beste bedrijf waar ik was geladen. Zeer beleefd, aangenaam en sociaal personeel. Je bent de beste! Origineel Лучшая фирма где я грузился. Очень вежливые, приятные и общительные сотрудники. Вы лучшие!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sortas Recycling met het openbaar vervoer


Urk, Griend 180 meter
149
Urk, Griend 180 meter
149
Urk, Ransuil 460 meter
141
641

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid