facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Soroptimistclub Noordoostpolder

Soroptimistclub Noordoostpolder

Info

Soroptimist, een wereldwijde organisatie van vakvrouwen die elkaar ondersteunen en die streven naar verbetering van de rechten van vrouwen en kinderen.

Geschiedenis

Club Noordoostpolder is een club met actieve leden die met elkaar de doelstellingen van het Soroptimisme uit willen dragen. Dit clubjaar is het thema ‘Samen in beweging', zowel letterlijk als figuurlijk. Het belooft een interessant jaar te worden.

De club ondersteunt het project Syrië 'Back to School' een project van Unicef. Miljoenen Syrische kinderen lijden al 3 jaar onder het geweld in hun land. Met het ingezamelde geld kunnen kinderen in de vluchtelingenkampen in Turkije onderwijs volgen, zodat er geen verloren generatie ontstaat.

Naast het landelijke project ondersteunt de club ook een lokaal project namelijk het Vrouwencentrum, waar vrouwen uit alle windstreken elkaar ontmoeten. De opbrengst van de Herfstmarkt van Groei en Bloei op 3 oktober en van de Benefietlunch op 23 oktober kwam geheel ten goede aan dit lokale project.

Adres: Emmeloord
Stad: Emmeloord


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NSKI أطفالنا Atfaluna NSKI أطفالنا Atfaluna 528 meter "Nederland stichting voor de kinderen van Irak" المنظمة الهولندية لأطفال العراق...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid