facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sorba Projects - Shaping architecture

Sorba Projects - Shaping architecture

Info

Sorba Projects realiseert hoogwaardige afbouwprojecten in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Engeland. Grofweg kunnen wij 3 categorieën onderscheiden, te weten: gevelbouw, interieurbouw en infrastructuur.

Geschiedenis

Uw ideeën over hoogwaardige afbouwprojecten worden door Sorba Projects vlekkeloos gerealiseerd. Daarbij houden we van hoog tot laag in de organisatie terdege rekening met het ontwerp van de architect en/of de opdrachtgever en blijven binnen het budget.



"Sorba is specialist in gevelbouw, interieurbouw en afbouwprojecten in de infrastructuur. Wij bouwen blikvangers! Waarvoor kunt u ons inschakelen? Van concept tot montage, productie tot eindoplevering. Dat is shaping architecture! Wij bouwen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk."
Adres: Leeghwaterweg 2, 7102JJ Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: +31543546700
Stad: Winterswijk
Route: Leeghwaterweg 2
Postcode: 7102JJ



op zoek naar gerelateerd: Sorba Winterswijk vacatures
Recensies
Mooi bedrijf, gave gevelbekleding. Een aanrader.
Sorba Winterswijk, voor een indrukwekkend gejeel.
Mooi bedrijf.
Vertaald door Google Waarschijnlijk het enige bedrijf dat zulke geavanceerde gevels en gevels maakt. Vele malen bekroond. Origineel Chyba jedyna firma wykonująca tak zaawansowane fasady i elewacje. Wielokrotnie wyróżniana.
Vertaald door Google Mijn baan Origineel Moja praca
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid