facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Soos Plock

Soos Plock

Info

Muziekfabriek

Geschiedenis

Soos Plock houdt zich sinds 1968 bezig met het organiseren van activiteiten voor jongeren en door jongeren met een leeftijd vanaf 16 jaar uit de omgeving van Volkel. Deze activiteiten hebben veelal te maken met muziek. De werkgroep van Plock bestaat uit ongeveer 30 jonge, enthousiaste vrijwilligers.

Soos Plock heeft twee zalen: het café en de zogehete “stoomzuivel” (het gebouw van Plock was heel vroeger een zuivelfabriek).

In het café, waar zich ook een groot podium bevindt, passen ongeveer 130 mensen. In de stoomzuivel kunnen ongeveer 80 personen, deze zaal heeft een kleiner podium.

Daarnaast heeft Plock een klein terras en een overdekte buitenplaats.

* Alternatief Rock cafe
* Live bands
* Kinder disco
* Jazz Cafe
* Poolbiljart


Activiteiten :

Op het podium van Plock verschijnen regelmatig regionale bands. Plock biedt deze bands graag de kans om wat podiumervaring op te doen.

Verder draaien de DJ's van Plock elke eerste zaterdag van de maand allerlei stijlen alternatieve muziek op de dansavond Footloose.

Op zondag is met mooi weer het terras open en op de wat koudere dagen worden soms pooltoernooien en andere activiteiten georganiseerd. Ook duiken zo nu en dan onze thema-avonden op, bijvoorbeeld met oud op nieuw.


Als laatste kan iedereen natuurlijk op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond genieten van een drankje en bijkletsen in het café.



Openingstijden :

Het café van Soos Plock is geopend op:

* Donderdag, 20.00uur tot 0.00uur
* Vrijdag, 20.00uur tot 02.00uur
* Zaterdag, 20.00uur tot 02.00uur





Wil je ook vrijwilliger worden bij Plock? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers vanaf de leeftijd 16 jaar die in Plock achter de bar willen werken of iets willen organiseren. Laat het ons daarom weten!

Wil je met je band optreden in Plock? Dat horen we graag! Zowel beginnende als bestaande bands geven we graag een kans! Laat ons weten dat jullie bestaan!

Adres:

Soos Plock
Brabantstraat 6
5408PS Volkel

Telefoon: 0413 273629
E-mail: [email protected]

www.plock.nl



"Bar live bands podium"
Adres: Brabantstraat 6, 5408PS Volkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0413 273629
Stad: Volkel
Route: Brabantstraat 6
Postcode: 5408PS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Het Witte Paard Café Het Witte Paard 843 meter We werden niet toegelaten op een besloten feest wat erg jammer was. We hadden zo het ...
Recensies
Mooie expositie, goede jazz muziek! Heel fijne atmosfeer en een oude nostalgische uitstraling!
Leuke, nostalgische soos, waar alle oude elementen van vroeger nog aanwezig zijn.
Een hele leuke zaal, met een podium en een cafe bij elkaar. Veel gezellige mensen ontmoet die ons aanmoedigden, toen wij optraden met onze band. 'Just About Right.' Leuk om naar toe te gaan als je in het gezellige Brabant wat muzikale cultuur wil opsnuiven. 1 keer in het jaar wordt er ook een 'Rolling Stones' avond gehouden met heel veel in en outdoor muziek.
Een leuke tent waar regelmatig lokale bandjes optreden. De ruimte is ook te huur, bijvoorbeeld voor feestjes of als repetitieruimte voor bands. Gezellige sfeer! Enig nadeel is dat alles er een beetje afgeleefd uitziet, inclusief de toiletten.
Ademd sfeer en nostalgie, vooral als er livemuziek is .
Relaxed sfeertje en niet te veel poespas. Prijzen liggen laag en er is veel en vaak live muziek.
Gister verjaardag van Henk gevierd, leuke ongedwongen sfeer, mooie ruimte, goed en vriendelijk barpersoneel, en nog goeie muziek ook!
Kei gezellig echt een aanrader met vriendelijke bediening met regelmatig ook leuke live muziek
Super gezellig, kei vriendelijke lieve mensen, prachtig programma met artiesten
Leuke sfeer. Iedere week wel iets te doen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid