facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Soos Madhouse

Soos Madhouse

Geschiedenis

De enige plek waar je hoeft te zijn op de vrijdagavond. Waarom? Het bier is maar €1,50 (nee, het is geen euroshopper), we hebben aantrekkelijk barpersoneel, én we hebben gezelligheid!

Naast onze normale vrijdagen hebben we ook themafeesten, waar we vaak een vrij groot publiek trekken.

Nu zie ik je denken "Maar dat kan toch niet?" "Ik woon al jaren in de regio, maar heb de soos nog nooit (van binnen) gezien!"
Dat kan kloppen, we zitten namelijk om de hoek bij Vidi Reo (vraag een voorbijganger naar de weg), en je kunt ons vinden door de rode deur te zoeken. deze wordt meestal begeleid door de rokende mensen die buiten staan.

Wil je vrijwilliger worden bij de soos? Meld je aan de bar en vraag naar een bestuurslid. Je staat ééns in de 8 á 10 weken achter de bar, en je vindt er een hoop nieuwe vrienden!

Website: www.soosmadhouse.nl
Twitter: @soosmadhouse

Chillen, knallen, feesten en sooscializen dat kan @ Madhouse!!!

Adres: van Kesselplaats 1a, Ravenstein (stad)
Stad: Ravenstein
Route: van Kesselplaats 1a


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Soos Madhouse.

Ravenstein buurtkroeg

openingstijden, locatie, vervoer. van Kesselplaats 1a kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Soos Madhouse adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Soos Madhouse. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Soos Madhouse delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid