facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sons Bakhuys

Sons Bakhuys

Info

Iedere dag vers gebak uit eigen banketbakkerij, heerlijk brood van een van de beste echte bakkers van Nederland en een gezellige lunchroom voor een broodje

Geschiedenis

voor heerlijk Brood van de beste bakker van brabant oost, gebak uit eigen bakkerij en een heerlijke lunchroom voor een lunch of high tea

Adres: Nieuwstraat 22, 5691AC Son en Breugel
Telefoonnummer: 0499325259
Stad: Son en Breugel
Route: Nieuwstraat 22
Postcode: 5691AC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 07:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Sons Bakhuys menu
Recensies
Een harde haar in je saucijzenbroodje, onder het deeg. Tijdens het eten, slikte ik het bijna door. Als excuus wordt er benoemd, we hebben een nieuwe kwast, zullen er beter op letten. Zonder enige tegemoetkoming. Geen service. ‐‐------‐----------------------------- Als reactie op onderstaande antwoord vanuit de bakker. Wellicht in de toekomst het geld terug geven, of een gebakje aanbieden voor het ongemak. U geeft zelf al aan, dat de andere broodjes weggegooid zijn, om geen risico te lopen, dan neem ik uiteraard geen nieuwe. Maar bedankt voor u reactie.
Vandaag 10-10-'22 had ik een 'twaalfuurtje' lunch voor 2 personen. Het was geweldig. Zeer goede plek om jezelf te laten verwennen. Kom zekerrrr terug.
Leuke zaak. Vriendelijke bediening én zeer goede koffie
De bediening was niet op orde. Het m.i. te jong personeel had geen overzicht. Bestellingen liepen niet goed waardoor lange wachttijd ontstond. De lunch die uiteindelijk geserveerd werd zonder bestek. Wederom wachten, uiteindelijk zelf gehaald. Geen peper en zout op tafel. De lunch was voldoende en goed op smaak. *** Hopelijk voor de toekomst betere service.
Heerlijk plekje. Goed eten fijne bediening
Gezellig om te zitten en heerlijk eten
Een heel bijzondere plek om te lunchen. Eenvoudig maar zeer smakelijk. Aankleding gezellig. Bediening vriendelijk en hartelijk.
Aanwinst voor ons dorp: hier kun je terecht voor een gewoon lekker brood te kopen, maar ook fijn zitten voor bv een heerlijke kop koffie of cappuccino of thee met gebak of een goed belegd broodje erbij. En in de zomer is er één terrasje, gezellig rondkijken!
Mooie plaats voor een drankje, gebakje of lunch. Niet duur. Goed ingericht, veel ruimte om tafels om rustig te zitten. Nadeel als het druk is dan is er maar 1 wc. Ideale plaats om er een ruil boekenkast neer te zetten.
Mooie zaak, ruim opgezet, lekkere aangeklede koffie. Mooi assortiment brood en gebak. De lunch moet ik nog eens uitproberen maar klinkt veelbelovend. Lekkere bedrijvigheid en vriendelijk personeel. Bevlogen eigenaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid