facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sonnemans De Slaapfabriek

Sonnemans De Slaapfabriek

Info

Dit is de Facebook-pagina van Sonnemans De Slaapfabriek, een gerenommeerde slaapspeciaalzaak in een monumentale voormalige stoomzuivelfabriek te Someren.

Geschiedenis

Een moderne beddenspeciaalzaak in een oude monumentale stoomzuivelfabriek. Door het verleden te koesteren en het industriële te benadrukken krijgen alle bedden en boxssprings een speciaal plekje in onze zaak. Daarbij hebben we alle toonaangevende merken, zoals Auping, Pullman, Eastborn, M Line, Velda, Norma en Serta uit Amerika, in huis. Daardoor kunnen we geheel merkonafhankelijk adviseren. Kom gerust eens langs en beleef hoe een beddenzaak anders dan anderen kan zijn!

Adres: Loovebaan 1-3, 5711 GW Someren
Telefoonnummer: 0493890100
Stad: Someren
Route: Loovebaan 1-3
Postcode: 5711 GW



op zoek naar gerelateerd: Sonnemans Warenhuis, Kingsleep, Beddenzaak Helmond, Sonnemans Someren Tuinmeubelen, Matrassen Deurne, Showroommodel boxspring elektrisch, Swiss Sense, Merk bedden outlet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sonnemans De Slaapfabriek Sonnemans De Slaapfabriek 0 meter Boxspring gekocht. Goede uitleg vriendelijke verkoper. Kan ook ooit aan de klanten ze...
Recensies
Koop je een boxspring met topper, is je topper na anderhalf jaar versleten, stuur je een mail, antwoorden ze dat ze de week erna reageren en vervolgens hoor je nergens meer iets van. Vind dit echt slecht en geef daarom maar 1 ster dus geen aanrader Fijn dat je gebeld hebt, jammer dat je alleen komt als we deze recensie eraf halen
Hier geslaagd voor een nieuw bed Een goed bed voor een mooie prijs We zijn hier echt goed geholpen Hele goede en fijne uitleg En een enorme keuze
Recent een Serta bed hier gekocht. Wat slaapt die heerlijk. Hiervoor elke ochtend stijf of pijnlijke gewrichten. Dacht het zal de leeftijd wel zijn. Dus niet. Nu elke ochtend fit wakker. Heel tevreden dus.
mooie ruime winkel, veel keuze en super vriendelijk behulpzaam personeel. echt een aanrader
Mooie zaak met ruim aanbod A merken. Persoonlijk en deskundig advies, hebben een mooi bed gekocht dat is afgestemd op onze wensen. Speciaal voor ons gemaakt dus de levertijd is wat langer, ook begrijpelijk. Kregen echter al eerder bericht dat het bed binnen was dan verwacht en het bed werd vandaag netjes geleverd en gemonteerd, we zijn er heel blij mee!
Wij zijn gisteren zaterdag 6 juli bij Sonnemans in Someren geweest en hebben een bijzonder goede ervaring gehad. Op basis van de reviews zijn we naar deze zaak gegaan is ruim een uur rijden voor ons . Eindelijk een zaak gevonden waar een kwalitatief advies voor de verkoop gaat en staat. Luisteren heel goed en geduldig naar onze wensen en ook klachten die we hebben met ons huidig bed. Door de uitgebreide uitleg, proef liggen en advies zijn we uiteindelijk op het voor ons beste bed uitgekomen. Het was op een gegeven moment druk in de zaak en met goed overleg konden wij even rustig verder kijken en konden andere klanten ook geholpen worden. Afstemming en afronding van de aankopen zijn ook bijzonder plezierig verlopen. Omdat we ook nog een bed zoeken voor een ander persoon iemand met een beperking kregen we een vrijblijvend advies van de verkoopster die vroeger in de zorg heeft gewerkt. Dit advies zaken waar wij niet aan denken en zeer belangrijk zijn is zo goed dat wij binnenkort terug gaan voor een tweede bed met deze persoon. Daarnaast hebben ze ook een outlet waar je even goed behandeld wordt als klant. Wij zijn toevallig in de outlet begonnen.. Zoek je een nieuwe slaapkamer, bed,matras of hoofdkussen en wil je er zeker van zijn dat je uitzicht hebt op een goede nachtrust is ons advies om zeker bij Sonnemans langs te gaan en van hetzelfde advies te mogen genieten als wij hebben mogen doen.
Top winkel! nadat bleek dat het door ons aangeschafte matras niet bij ons past, goed geholpen met het zoeken naar een oplossing. We slapen nu weer fijn op de matrassen die ons werden aangeraden.
Op aanraden van kennissen kwamen bij terecht bij Sonnemans. Wij waren onder de indruk van het grote assortiment in allerlei prijsklassen. We werden door een erg vriendelijke en vakkundige verkoopster geholpen, die alle tijd voor ons nam om zo de beste bedden en matrassen te kiezen. Wij hadden meteen een erg goed gevoel bij dit bedrijf en hadden daarom geen reden om verder te kijken. Ook de levering en communicatie verliep allemaal even goed. Toen de matras toch niet zo lekker lag als we van tevoren hadden verwacht, werd er zonder problemen naar een oplossing gezocht en heeft Sonnemans kosteloos onze topper geruild tegen een topper die wij beter vonden liggen. Een bed kun je op veel plaatsen kopen, maar de rest eromheen zoals service en vriendelijkheid is zeker zo belangrijk. Daarom willen wij Sonnemans van harte aanbevelen!
Goede reviews dus een hele dag voor uit getrokken ruim anderhalf uur enkele reis. Fijne hulp, duidelijke tips en er werd ruimschoots de tijd voor ons genomen. En met wat extra inzet vanuit hun kwamen de matrassen al na 3 weken. Het was de reis dubbel en dwars waard. Ik kan het iedereen met rug en nek problemen aanraden om hier de juiste en beste hulp te krijgen bij het uitzoeken van een goed matras.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid