facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SonnemanS Bar Bistro

Info

Bar bistro Sonnemans is een horeca gelegenheid met een nieuw, eigentijds, kwalitatief hoogstaand en no nonsense bistro concept.

Geschiedenis

Het woord bistro is oorspronkelijk afkomstig uit het Frans: `Bistrot'. Het is in de letterlijke betekenis een eetgelegenheid die het midden houdt tussen een restaurant en een café. Het delen van voedsel en wijnen is van groot belang voor het onderhouden van de menselijke betrekkingen. Dat is wat Bar Bistro Sonnemans wil zijn: een gelegenheid waar men ongedwongen kan eten en drinken. Met een vaste kaart, aangevuld met seizoensgerechten.

Het keukenteam van Sonnemans kookt met de seizoenen mee en dat biedt de nodige verrassingen: bijvoorbeeld Oosterscheldekreeft, lamsvlees en asperges in het voorjaar, zeebaars en tarbot in de zomer en wildspecialiteiten in het najaar en de winter.

Adres:
Telefoonnummer: 0235747540
Stad: Bentveld


Recensies
Prima eten en attente bediening. Op vleesgebied zou ik meer gerechtem op de kaart zetten dan enkel de dagspecial en de lamsrack.... extra brood voor €1.75 komt een beetje klein over... prima tent om wat te happen
Prima gegeten en goeie staf!
Heel mooi en lekker eten
Super gegeten, aanrader. Gastheer en gastvrouw zeer attent, vriendelijk en kundig.
Prachtige ambiance prima ontvangst met buitengewoon goed eten, prijs en kwaliteit dik in orde. Echt genoten van alle heerlijke gerechten met prachtige wijnen.
Gisteren heerlijk weer de zalm gegeten. "Le Saumon" zalm uit de oven zoete aardappelzalf, gerookte zalm, lente-ui, mierikswortelsaus. Een aanrader wat een verfijnde smaken, top bediening en een gezellige zaak.
Lekkere lunch gegeten.
Nette bistro waar je aardig kan eten. Bediening is prettig en vlot. Het is er niet goedkoop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid