facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Something-ELS-Wellness

Something-ELS-Wellness

Info

Stoelmassage ter ontspanning en/of vermindering van spier-pijn-klachten.

Geschiedenis

Stoelmassage ter ontspanning of tegen spier-pijn-klachten.
Locatie in Weesp. Stuur e-mail voor meer informatie of om een afspraak te maken.



"Mediterraans genieten bij SpaWeesp!Een dagje sauna bij SpaWeesp moet een feestje voor jezelf zijn waarbij je jezelf mag verwennen. Naast het onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten, hebben we vele heerlijke gerechten op de menukaart staan. Profiteer van leuke arrangementen en maak jouw dag bij SpaWeesp extra speciaal!"
Adres: Aetsveldselaan 10, 1381 EA Weesp
Stad: Weesp
Route: Aetsveldselaan 10
Postcode: 1381 EA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
madame maman madame maman 347 meter Voetreflex- en zwangerschapsmassages.
Raks Thai Wellness Raks Thai Wellness 598 meter Fijne, kwalitatieve duo massage! Relaxte sfeer, fris voetenbad en een stevige massage...
EkhartYoga EkhartYoga 1 km Im a member for many years, love it, benefited from it so much on many levels, highly...
Laura Rathbone: Specialist Pain Coach Laura Rathbone: Specialist Pain Coach 2 km Clinic dedicated to the exploration, management and acknowledgement of your pain. A ...
Recensies
Ruime keuze uit diverse sauna’s en baden. Binnen ziet alles er keurig uit, buiten ligt er voor de trap naar het zwembad wel wat grond en vuiligheid. Opgieting was geweldig, waarbij de saunameester met het wapperen op de bank ging staan om de bovenste 2 rijen ook goed te bereiken. Het eten in het restaurant is goed maar niet bijzonder. Attent en snel personeel in het restaurant.
In de ochtend viel het nog mee met de drukte maar rond een uur of half 12 was het hutje mutje. De sauna's zaten bomvol en uiteindelijk hebben wij maar 3 sauna's gehad over de gehele dag. Tijdens de lunch hebben wij een uur moeten wachten tot ons eten er was. Veel geïrriteerde mensen. Mensen van de bediening waren ook niet hartelijk en onbeschoft. Ik begrijp dat het voor hen ook niet te doen is maar een beetje fatsoen tijdens het werk mag ook wel. Uiteindelijk zijn wij vroeg naar huis gegaan en zijn teleurgesteld. Wat een dagje ontspannen had moeten zijn was nu vooral irritatie. Men vroeg bij de receptie ook niet of alles naar wens was maar ik denk dat ze al genoeg klachten binnen hebben gehad.
Zeer teleurstellend. Je verwacht een relaxde omgeving maar het lijkt meer op een publiek zwembad. Veel te druk, luid, afgeladen bubbelbad, chaotische en smalle paden waarin de mensen zich ophouden bij de overvolle handdoekrekken. €3 energietoeslag is knullig maar zorg dan dat de baden en douches warm zijn en niet koud. Voor de prijs verwacht je dat je in een warm bad terecht komt maar dat was niet het geval en €20 huur voor handdoek en slippers is ook niet heel klantvriendelijk. Geeft allemaal niet, maar hier kom ik nooit meer.
Op een woensdagochtend geweest. Het was rustig, dus dat zal de aard van deze positieve review zijn. Ondanks alle negatieve reviews die we hebben gelezen, zijn de we gelukkig wel gegaan. De horeca was hardstikke snel en lekkere broodjes, de saunas waren heerlijk, en ik vond alle geuren echt prima. De zwembaden waren inderdaad kouder, daar zijn we weinig in geweest, maar de bubbelbaden waren heerlijk warm. Als je via een deal een mooie entree prijs kunt regelen is het echt de moeite waard. Niks viezigheid, niks kapot, net als andere saunas gewoon prima. Uur of half 4 vertrokken, dus een uur of 5 a 6 kun je je hier prima vermaken. Ook het volk was minder aso dan ik had gelezen;
In potentie een prima niet al te grote sauna, maar helaas: - veel luid gepraat door gasten, veel 'geloer'. Er heerste daardoor wel een gemoedelijke sfeer, maar ik voelde me er niet prettig bij, voelde me vaak bekeken. - bediening doet hun best maar lijkt continu achter de feiten aan te lopen. Ik wachtte ruim 40 min op een broodje, om er vervolgens een broodje met noten te krijgen... Ik ben allergisch, maar het ingrediënt werd niet vermeld door de serveerster. Ook vind ik 30 min wachten op een koffie en thee wel aan de lange kant. - Verder: douches erg dicht op elkaar, vond dit echt onprettig. Vloer is overal zeiknat en dus spekglad en bovendien niet echt schoon. Temperaturen van de sauna's kwamen niet overeen met de bordjes.
Dit was geen spa ervaring maar meer een dagje in het tikibad met sauna's. Het was vanaf 11 uur al enorm druk. De sauna's zaten ontzettend vol en er wordt heel veel gepraat. Verder betaal je geld voor de energie kosten alleen dan verwacht ik wel een warm zwembad. Beide zwembaden waren heel erg koud. Hierdoor kon je nergens rustig in het water liggen want de warme baden waren ontzettend druk. Als je gaat lunchen zit je tussen chagrijnig personeel en je kan een uur op je eten wachten. Wij zijn na een paar uur maar naar huis gegaan omdat je nergens rustig kon genieten. Voor ons nooit meer!!! Veel liever naar het rustige spa Zuiver.
Jullie vragen € 31,50 voor een avondentree op vrijdag. Prima. Ook nog een toeslag van € 3,00 voor extra energiekosten. Ook prima. Baden goed warm. Top! Maar dan valt het volgende tegen: keuken is al om 21.00 uur dicht. Dat je geen hoofdgerecht meer kan bestellen is tot daar aan toe, maar een yoghurt met honing of een bitterbal is ook na 21.00 uur niet meer mogelijk. Er is toch wel iemand aanwexig die een kom yoghurt kan inschenken? Slecht hoor. En als de restaurantmanager althans, zo gedroeg zij zich dan ook nog al om 21.40 uur niet al te zacht tegen het andere personeel zegt dat er geen bestellingen meer worden opgenomen en dus dan al geen drankjes meer worden geserveerd, dan vraag ik mij af of gastvrijheid en service nog wel de kernwaarden van dit horecabedrijf zijn.
Op zich was de sauna nog wel oke, maar in mijn beleving is de horeca minstens zo belangrijk in een sauna. Je ontkomt er toch niet aan om daar iets te nuttigen tijdens een hele dag sauna. En het restaurant, al voelde het meer aan als een kantine, was echt zo slecht geregeld en overpriced. Werkelijk elk gerecht en drankje dat we bestelden was fout. Ruim 3 kwartier moeten wachten op onze lunchgerechten die vervolgens koud geserveerd werden. Koffie die niet te drinken was. Jus d'orange uit een pak !! voor € 5,75 per glas. Na de lunch zijn we gedesillusioneerd naar huis gegaan. echt jammer.
Veel te druk, geen plek in de sauna's en iedereen was aan het praten/schreeuwen. Net een kippenhok. Kwam toch echt voor m'n rust maar er was zo geen bal aan. De douches waren vaker koud dan warm en de verschillende shampoo/douchegel waren constant op. Als ze werden bijgevuld, werd er van alles bij elkaar gegooid dus écht de geur of product wat erop stond, zat er waarschijnlijk niet in. In de kleedruimte 1 bakje per 20 kluisjes waardoor we op anderen moesten wachten om ons te kunnen omkleden.
Hadden prachtig weer, en gingen ons 49 jarig huwelijk daar samen vieren. Kaartjes met 50% korting naar Spa Weesp. Sauna’s lekker, maar restaurant veel te druk als je geen personeel hebt. Anderhalf uur gewacht op twee normale broodjes. De baas weet ervan maar doet er niets aan. Na afloop nog even af douchen maar met koud water is dat niet heerlijk. Wat ons opviel is dat er door de sauna gasten gemopperd werd. Dat is denk ik niet de bedoeling van een dagje relaxen. Voorlopig niet meer naar Spa Weesp! Ook niet voor 50% korting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid