facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Somers Tuinen

Somers Tuinen

Info

Bezoek nu onze inspiratieruimte aan de Willibrorduslaan 87 te Valkenswaard!

Geschiedenis

Somers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Zij werken helder en efficiënt zodat klanten weten waar ze aan toe zijn. Somers neemt alles uit handen zodat klanten kunnen genieten van de metamorfose van hun buitenruimte. Uitgangspunt is het aanmoedigen van mensen om groot te dromen waar het om tuinen gaat. Somers maakt dromen waar door hun inspirerende ontwerpen. Binnen- en buitenruimte smelten samen tot één: een perfecte leefomgeving om te genieten.

Kwaliteit maakt het verschil tussen een tuin en een TUIN!!



"De perfecte buitenruimte, hoe creëer je die? Waar begint je leefruimte en waar houdt zij op? Vanuit waar groeit het gevoel van thuiskomen en je thuis voelen? Wij geloven in groot dromen. Dat zie je terug in onze creatieve tuinontwerpen. Maar het blijft niet bij dromen. U kunt vertrouwen op onze ervaring en vakmanschap. Harde werkers die vol passie gaan voor het leveren en onderhouden van kwaliteitstuinen. Durf te dromen… dat doen wij ook."
Adres: Willibrorduslaan 87, 5552 HC Valkenswaard
Telefoonnummer: 0402019129
Stad: Valkenswaard
Route: Willibrorduslaan 87
Postcode: 5552 HC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Senpro BV Senpro BV 991 meter Super service vriendelijk en zeer professioneel
EliFix EliFix 9 km ELIFIX is een eenmansbedrijf gespecialiseerd in het onderhoud van uw tuin en plantsoe...
Recensies
Fantastisch geholpen door echte professionals, kundige inzicht en recht door zee. Zeer mooi product afgeleverd wat in ons budget past!
Ik voel me niet goed door dit bedrijf Somers geluisterd tijdens de gesprek. Hij gaf de indruk dat mijn budget niet goed genoeg voor hem was! Heel slechte indruk!
Goed en professioneel bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid