facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Soluza

Info

Soluza is een consultancy & ICT bedrijf gericht op grote- en middelgrote organisaties in uiteenlopende sectoren. Soluza is gespecialiseerd in de advisering, verkoop en beheer van software.

Geschiedenis

Soluza ondersteunt organisaties bij een juiste uitvoering van Software Licentiebeheer en bij Software Asset Management (SAM). Hiermee verbeteren onze klanten hun bedrijfsprocessen, service, verlagen hun investeringen en verminderen de risico's. Daarnaast leveren we een aantal specifieke diensten, allen gericht op software.

De activiteiten bestaan uit advies, verkoop en beheer (projecten). We zijn gecertificeerd partner van alle 'belangrijke' software merken waaronder Oracle en Microsoft.

De Soluza Group ondersteunt organisaties bij het inzetten van nieuwe media, internet en technologie. Inzet van nieuwe technologie biedt een enorme uitdaging en mogelijkheden op het gebied van marketing, communicatie en verbeteren van bedrijfsprocessen.

Meldt u aan voor onze gratis nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Adres:
Telefoonnummer: +31630730954
Stad: Assen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IT-Blok IT-Blok 1 km IT-Management Software Development. Websites, App's, Consultancy
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid