facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solution Schoonmaak Vakhandel

Solution Schoonmaak Vakhandel

Info

Hygiëne Vakhandel. Vraag of opmerking? Contact via Facebook tussen 8 en 17 uur (op werkdagen) en we pakken het zsm op.

Geschiedenis

Solution levert sinds 2006 schoonmaak-, hygiënesystemen en disposable producten aan een groot aantal bedrijven en sectoren. Wij leveren schoonmaakartikelen en/of materialen aan de professional en eindgebruiker.
Ons specialisme is medisch en horeca maar van alle overige branches hebben wij genoeg expertise in huis.

Schoonmaak van nu!

Ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Al bijna 10 jaar volgt Solution elke ontwikkeling nauwgezet op de voet. Immers om een goede totaal leverancier te zijn dienen we ons blijvend te bekwamen en te veranderen.

Natuurlijk zijn wij een groothandel in reinigingsmiddelen en -materialen maar wij denken liever in termen als leverancier van oplossingen en concepten. Met een enthousiast team van vakbekwame mensen staan wij u terzijde, denken met u mee en proberen een voor u passende oplossing aan te reiken.

Uiteraard zoeken wij onze oplossingen in hoogwaardige kwaliteitsproducten en materialen. Maar altijd vanuit de visie dat wij een verantwoordelijkheid hebben voor mens en milieu. Wij denken in reductie van producten, arbeidstijd en materiaal slijtage.
De door ons bedachte en voorgestelde concept oplossingen zorgen voor een betere calculatie en in de meeste gevallen een meer hoogwaardige reiniging.

Laat u eens informeren of kom langs, u bent meer dan welkom!

U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom. Niet alleen krijgt u hier een mooie indruk van de veelzijdigheid van onze onderneming, maar kunnen wij u ook tijdens een persoonlijk gesprek beter leren kennen. Wij vinden dit belangrijk omdat voor ons maatwerk van het grootste belang is. Wij vinden dat je alleen maar tot maatwerk kan komen door goed en oprecht oog en oor te hebben voor de wensen van de klant. Vanzelfsprekend is in onze showroom de gelegenheid tot het geven van demonstraties. En de koffie? Die is altijd vers van de beste bonen, en gemaakt zoals u (en wij) dat graag hebben.

Adres: De Oude Veiling 10, 1689 AA Zwaag
Telefoonnummer: 0229577988
Stad: Zwaag
Route: De Oude Veiling 10
Postcode: 1689 AA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Telewas, Solution Team
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud 406 meter Leuke gezellige collega's goede leidinggevende en veel vrijheid als medewerker
Plan&Was Plan&Was 791 meter Uw planning in een handomdraai voor elkaar! Vergeet nooit meer afspraken, plan op wee...
Snel Reinigen Snel Reinigen 792 meter Snel Reinigen is een dochteronderneming van Global System BV, het moederbedrijf impor...
Veldboer Eenhoorn horeca en grootverbruik Veldboer Eenhoorn horeca en grootverbruik 819 meter Goed bedrijf Personeel ook goed Maar alleen als Jasper geen zin voor zijn werk?Moet ...
Horecabier.nl Horecabier.nl 879 meter Wel de smaak, niet de prijs; Horecabier komt de eigen slogan meer dan na met kwalitei...
LPG Equipment B.V. LPG Equipment B.V. 924 meter LPG Equipment is dé groothandel voor al uw LPG onderdelen en brandstoftoevoegingen! M...
Recensies
Vriendelijke mensen en goede service! Dit bedrijf onlangs ontdekt en koop hier voortaan zoveel mogelijk spullen die ik nodig zal hebben voor mijn bedrijf. Ga zo door!
De service is fantastisch bij deze groothandel voor glazenwassers en schoonmaakbedrijven. Een zeer uitgebreid assortiment en goede adviezen over reinigingsmachines en apparatuur voor osmose en glasbewassing. Zelfs een fles wijn kado gekregen bij mijn eerste bezoek aan de winkel!
Service is bij veel bedrijven ver te zoeken en tijd al helemaal. Dit bedrijf maakt tijd voor je vrij zowel voor nieuwe klanten als bestaande klant. Luisteren naar je en denken mee met je. Weten ze iets niet, geen probleem dan zoeken ze het helemaal voor je uit.
Al jaren tevreden klant van Solution waar klantenservice en -tevredenheid belangrijke waarden zijn. Behulpzame, vriendelijke bediening en mensen die creatief meedenken bij het vinden van oplossingen of het zoeken van het geschikte materiaal. Chapeau!
Goede service. Altijd meedenken om tot een oplossing te komen
Goed advies, goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid