facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SOLUTECH BV

SOLUTECH BV

Info

SOLUTECH BV IS EEN TOELEVERANCIER VAN DE MACHINEBOUW.
- Verspaning
- Smeden
- Gieten
- Etcetera
- Alle oppervlaktebewerkingen

Geschiedenis

SOLUTECH BV IS EEN TOELEVERANCIER VAN DE MACHINEBOUW.
- Verspaning ( draaien, frezen, kotteren etc. )
- Smeden
- Gieten
- Etcetera
- Alle oppervlaktebewerkingen
- Assemblages of deel-assemblages

Wij leveren totaalconcepten : Product, Product- en Designbeoordeling, Advies, Maatwerkverpakking, Kostprijsverlagende en Doorlooptijdverkortende oplossingen.

U bespaart niet alleen op de productprijs maar ook op logistieke processen in uw bedrijf zoals uitpakken, overpakken en overige magazijnwerkzaamheden. Het is vaak ook mogelijk om onze producten direct bij de machine aan te bieden zonder extra handelingen. Deze verborgen kosten zijn vaak wel bekend maar niet onderkend.

Onze klanten raken tijdens de opstartfase van de relatie steeds enthousiaster en zien nog meer voordelen dan ze bij de opstart hadden verwacht.

Contacteer ons en wij zullen u overtuigen met voorbeelden van unieke oplossingen voor kostenbesparingen en productverbeteringen.

Adres: KAGERDREEF 156, 2172 HP Sassenheim
Stad: Sassenheim
Route: KAGERDREEF 156
Postcode: 2172 HP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Packlinq Flexible Packaging Packlinq Flexible Packaging 2 km Super goede en snelle service. Ik had de verkeerde maat verpakking besteld en wist ni...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid