facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SoLow Nieuwegein City Plaza

SoLow Nieuwegein City Plaza

Info

SoLow is verrassend leuk shoppen voor heel lage prijzen. Met SoLow wordt winkelen weer leuk!

Geschiedenis

“Wij maken winkelen leuk!”

Met onze slogan “wij maken winkelen leuk” willen wij ons onderscheiden. “Leuk” staat in dit geval voor ons scherp geprijsde assortiment, onze winkelinrichting en de sfeer die zo herkenbaar is voor onze winkels. Voordat we een artikel opnemen in de collectie vragen we ons altijd af of het genoeg “So Low” uitstraling heeft. Dit wordt bepaald door onze inkopers die daar een fingerspitzengefühl voor hebben. Ons doel is om telkens te verrassen met leuke artikelen waar je ook echt iets aan hebt en niet snel ergens anders zult aantreffen. Omdat over smaak niet valt te twisten zult je bij ons de meest uiteenlopende artikelen tegenkomen, onze doelstelling is om voor ieder wat wils in huis te hebben.



"Wij maken winkelen leuk!En dat is wat we zien bij ons winkelend publiek.Bij ons mag je met je handen kijken en dat zorgt voor heel wat winkelpret.Net wat anders winkelen dan je gewend bent.Wij vinden dat winkelen een beleving moet zijn, gezellig en bovenal verrassend. Bij elke stap die je in onze winkels zet word je verrast. We hebben ook ‘gewoon’ maar we hebben voornamelijk ‘leuk’ en ‘verrassend’.Wat voor winkel is SoLow?De leukste winkel bij jou in de buurt! Altijd een actueel assortiment met verrassende gebruiksartikelen en hebbedingetjes. En elke week komen er weer nieuwe producten bij!"
Adres: Binnenstede 24, 3431LA Nieuwegein
Telefoonnummer: 030 6021566
Stad: Nieuwegein
Route: Binnenstede 24
Postcode: 3431LA


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Cityplaza winkels, SoLow winkels, SoLow folder, SoLow Openingstijden, SoLow online shopping, SoLow Utrecht, City plaza nieuwegein plattegrond, Herenmode Cityplaza Nieuwegein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kruidvat NL Kruidvat NL 1 km Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de H...
Recensies
Leuke winkel voor "gekke cadeautjes" of gewoon handige hebbedingetjes. En toen ik er was een heel gezellige spontane dame aan de kassa eigenaresse? wat het winkelbezoek extra leuk maakte. Was er nooit eerder geweest. Hilarisch groeps-spel gevonden daar als cadeautje!!
Een leuke winkel met van alles en nog wat. Zie het als een mix van blokker en Big Bazar.
Leuke winkel. Leuke prijzen ook. Kwaliteit is iets minder, maar gelukkig doen ze niet moeilijk bij een defect of retour. Personeel zou wel iets meer kennis mogen opdoen van hun eigen voorraad. Al paar keer ergens om gevraagd, dan 'Nee-verkoop' en paar tellen later zie ik het zelf in de schappen liggen! Dat is zonde voor de omzet natuurlijk.
Dit franchise gebeuren geeft aan dat de vestiging niet alles wat een echt grote vestiging heeft. We zochten slingers voor een verjaardag en moesten helaas constateren dat deze niet in de vestiging in Nieuwegein City Plaza voorhanden was. De franchisenemer bevestigde dit. Dan maar beter naar Utrecht....
Ruime winkel met heel veel spullen om te bekijken,ik heb hier echt leuke dingen gekocht voor een lage prijs.
Leuke winkel, maar zo vol dat je niet weet waar je kijken moet. Vaste route die je moet uitlopen is vervelend.
Veel goedkope dingetjes. Net even weer anders dan bij wat andere winkels. Ook veel feestartikelen.
Het is net een lokale Aliexpress. Allemaal tierelantijntjes, prutsels en frutsels, accessoires en prullaria en dat allemaal voor een schappelijke prijs. En sommige producten vallen onder de categorie humor.
Zeer leuk winkel. Voorheen wel meerdere soorten spullen, maar nu ook wel genoeg. Helaas is de prijs nu niet meer so low. Dan kun je beter naar de action gaan.
Veel te veel milieuvervuilende meuk van povere kwaliteit, maar eerlijk is eerlijk, je kunt er voor weinig geld leuke hobbymaterialen scoren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid