facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solly Systems

Solly Systems

Info

Solly Systems ontwikkelt en verkoopt het educatief speelgoed met een boodschap.



"The BYOR electronics kit allows kids to turn their cardboard creations into interactive robots or other thinigs. They use cardboard boxes and other trash in combination with the easy-to-use electronics of BYOR to create their own thought-up interactive creations. Sustainable creative technology!"
Adres: Hurksestraat 26, Eindhoven
Telefoonnummer: +31 (0)40 304 17 95
Stad: Eindhoven
Route: Hurksestraat 26



op zoek naar gerelateerd: Robot karton, BYOR Schoolkit, Kartonnen robot maken, Robot ontwerpen, Byorcraft, BYOR starter kit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CTOUCH The power to engage CTOUCH The power to engage 5 km CTOUCH fosters happiness through extraordinary interactive experiences in collaborat...
Recensies
Ik ben een halfjaar game design stagiair geweest bij Solly Systems en heb mijn stage als aangenaam, gezellig en leerzaam ervaren. Ik werkte in een team van stagiaires van verschillende scholen en disciplines en kreeg genoeg kansen aangeboden om de spellen die ik maakte met de doelgroep, basisschoolkinderen van zeven tot tien jaar, te testen. Teun is een positief ingestelde begeleider die je graag meeneemt naar beurzen en evenementen, waardoor je een helder beeld krijgt van hoe het er in de industrie, en in startups in het bijzonder, aan toe gaat. Tot slot heeft het bedrijf een mooie missie en creatieve middelen, namelijk de op zonne-energie draaiende robot Solly en de Build Your Own Robot kit, om kinderen op een leuke manier in aanraking te komen met natuur en techniek.
Ik werk al jaren met dit bedrijf samen en ken de eigenaar persoonlijk, . Het Solly systeem begrijpt wat ervoor nodig is om de creatieve geest van kinderen tot bloei te laten komen. Verder begrijpt hij heel goed met zijn lespakketen kinderen te enthousiasmeren voor techniek en 21st century skills. Keep 'm going.
Het Solly Systeem is een moderne versie van de bedrijven die je ook in China, onder de naam "sweatshops" tegenkomt. Door intuïtief stagiaires te benutten heeft Teun van Roessel eigenaar zijn bedrijf op de markt gezet. De stagiaires moeten het doen met het uiterste minimum, zo wordt er geen verwarming aangezet in het slecht geïsoleerde pand tijdens de winterperiodes, en hebben ze ook geen toegang tot catering en vakmensen die binnen het bedrijf werken om van te leren. Als er iets van gezegd wordt door de stagiaires, dan bestaat er ook nog eens een kans dat ze ontslagen worden, en al hun stage uren kwijtraken. Zeker waard om eens een kijkje te nemen op locatie om te zien hoe dat er nou precies aan toe gaat. 9/11, would enslave again!
Heb wel eens meegeholpen met workshops, de eigenaar Teum van Roessel is een ontzettend creatieve geest met een hart voor duurzaamheid.
Mooi bedrijf met een geweldige missie: de nieuwe generatie op een speelse manier bewust maken van duurzame energie en recyclen. Keep up the good work!
Fijn bedrijf! Super leuk initiatief en goede manier om kinderen alles te leren over duurzaamheid, techniek, de zon en nog veel meer! Ik ben tevreden!
Leuk bedrijf met een mooie missie! Ik help wel eens mee hier. Gezellige mensen en goede sfeer
Super. Mooie missie, leuk bedrijf. Teun positief en creatief.
Slecht bedrijf, niet eens de moeite waard..
I was Solly's intern a few years ago. I had a lot of fun in the back then startup company. My mentor Mr. van Roessel helped me improve personally by connecting me with developers who helped me improve my project, invited me to join him on fairs and class sessions and introduced me to the Scrum way of working. The office space was a decent size and had all the equipment that I needed to work in a good environment. Solly helped me follow up on my game development dream and become more independent. Vertaald door Google Ik was Solly's stagiair een paar jaar geleden. Ik had veel plezier in het toenmalige startende bedrijf. Mijn mentor, de heer van Roessel, hielp me persoonlijk te verbeteren door me in contact te brengen met ontwikkelaars die me hielpen mijn project te verbeteren, nodigde me uit om met hem mee te gaan naar beurzen en klassessies en liet me kennismaken met de Scrum-manier van werken. De kantoorruimte was behoorlijk groot en had alle apparatuur die ik nodig had om in een goede omgeving te werken. Solly heeft me geholpen mijn droom over game-ontwikkeling waar te maken en onafhankelijker te worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid