facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solide Yoga & Wellness

Solide Yoga & Wellness

Info

Een meer ontspannen Leefstijl? We helpen je graag op weg met ons veelzijdige en unieke Yoga aanbod voor jong en oud. Doe een proefmaand mee om te ervaren welke lesstijl bij jou past en ontvang hierna bij inschrijving 50% op je startmaand..

Geschiedenis

Een meer ontspannen Leefstijl? We helpen je graag op weg met ons veelzijdige en unieke Yoga aanbod voor jong en oud in ons Centrum voor Yoga en Wellness. Gratis proefles of doe een proefmaand.

Adres: Het Tolland 4, 2291VS Wateringen
Telefoonnummer: 0624771145
Stad: Wateringen
Route: Het Tolland 4
Postcode: 2291VS



op zoek naar gerelateerd: Yoga Corner, Solide Yoga massage, Yoga Den Haag, Solide Yoga lesrooster, Yoga Rijswijk, Yoga Westland, Solide Yoga opzeggen, Yoga Honselersdijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Silenz Silenz 747 meter In de hectiek van de maatschappij brengt Silenz je graag een basis van rust en vertro...
Recensies
Bij Solide Yoga voelde ik me meteen thuis. De persoonlijke aandacht, de warme professionele docenten en de sfeervolle, intieme yogastudio maken deze yogastudio echt uniek!
Solide Yoga, is een hele fijne yoga school. Er zijn verschillende soorten yoga lessen te volgen. Fijne rustgevende sfeer op deze yoga school, voor een heerlijk Welness gevoel.
Volg al 8 jaar yoga bij Solide Yoga en vind het nog steeds een hele fijne yogaschool. Gaat in op de punten die jongeren nodig hebben om om te gaan met sommige situaties. Top!
Fijne yogalessen in heerlijk rustige omgeving. Niets moet, rust in je hoofd en je lichaam. Had ik veel eerder mee moeten beginnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid