facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solide Personeel

Solide Personeel

Info

Solide Personeel is een energiek bedrijf dat zich door de jaren heen heeft bewezen als een sterke speler op de arbeidsmarkt!

Geschiedenis

Op zoek naar ander of nieuw werk of heeft u hulp nodig in uw loopbaan? Dan bieden wij u deze mogelijkheid.

Bouwhuis Bedrijven is een energiek bedrijf dat zich door de jaren heen heeft bewezen als een sterke speler op de arbeidsmarkt. Bouwhuis Bedrijven levert individueel maatwerk en wij zijn er van overtuigd ook iets voor u te kunnen betekenen! Wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar.

Wij werken met een persoonlijke aanpak; geen lange wachttijden, direct contact met uw eigen aanspreekpunt en de deur staat bij ons altijd open ook na kantoortijd en natuurlijk ook voor een kop koffie.

Doordat wij nu meerdere jaren actief is, beschikken wij over een groot netwerk en hebben wij veel kennis van de regionale arbeidsmarkt. Bij ons is er een persoonlijke aanpak vanuit een klein team, waarmee u snel en helder afspraken kunt maken. Wij staan dan ook voor u klaar om u in te schrijven en verder te helpen aan een geschikte baan.

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u vragen neem dan snel contact op met één van onze medewerkers voor een vrijblijvend gesprek.



"Solide Personeel BV is een energiek bedrijf met korte lijnen.In 2009 opgericht en door de jaren inmiddels een groot netwerk opgebouwd.Solide Personeel is een NEN 4400-1 gecertificeerd bedrijf, waarmee u verzekerd bent van kwaliteit en in zee gaat met een betrouwbare speler op de arbeidsmarkt."
Adres: Burg. Backxlaan 15, 7711 AA Nieuwleusen
Telefoonnummer: 0529 - 48 44 18
Stad: Nieuwleusen
Route: Burg. Backxlaan 15
Postcode: 7711 AA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 13:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uitzendbureau Gerrits Uitzendbureau Gerrits 2 km Uitzendbureau
Smitflex Smitflex 2 km Vertaald door Google Dievenbureau de slechtste van Nederland uitbetalingen staan ​​ni...
Interwel BV Interwel BV 4 km Vertaald door Google Ik raad dit liegende bureau niet aan, ze bieden je een baan aan ...
Recensies
Top uitzendbureau. Altijd behulpzaam. Altijd vriendelijk en als er iets is waar je niet uitkomt of waar je vragen over hebt wordt het ook snel geregeld en wordt alles ook duidelijk uitgelegd.
Een fijne organisatie voor het vinden van de juiste werkgever bij de kandidaat of andersom. Ik heb mijn fijnste werkplek gevonden door Remco. Zeer dankbaar. Enige nadeel voor mij als anti-roker is dat de vestiging van binnen naar sigaretten rook. Vandaar geen vijf sterren. Ik vind het persoonlijk voor deze tijd niet meer passen om binnen te roken. Verder ga zo door!
Solide personeel heeft mij snel aan een baan geholpen. Jolanda en Remco zijn beide erg prettig in de communicatie en er wordt snel op je vragen gereageerd. Super uitzendbureau, aanrader!
Geweldige mensen
Vertaald door Google Momenteel werkzaam voor deze E.T.T!! Ik ben bijna 10 maanden bij hen geweest. Serieuze mensen met ervaring. Zeker, als je geïnteresseerd bent om te werken, heb je bij dit bedrijf een gegarandeerde baan! Jolanda en Remco zullen je in alles helpen om je thuis te laten voelen! Origineel Actalmente trabajando para esta E.T.T!! Llevo casi 10 meses con ellos. Personas serias con experiencia. Definitivamente, si te interesa trabajar, con esta compañía tendrás trabajo garantizado! Jolanda y Remco te ayudarán en todo lo que esté en sus manos para hacerte sentir como en casa!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid