facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solid Performance

Solid Performance

Info

Persoonlijke begeleiding tijdens fysieke training & revalidatie.

Geschiedenis

In ons eigen uitgebreide trainingscentrum begeleiden en helpen wij jou om jouw fysieke doelen te behalen.



"TAKE OWNERSHIP OF YOURSELFJe wilt trainen en van je pijnklachten af. Wij bieden jou training en begeleiding in een inspirerende omgeving en leren jou wat je nodig hebt om je krachtig te voelen en je te ontwikkelen.SOLID SIX: De methode om jouw doelen te behalenWij geloven dat deze methode inzicht geeft dat alles in het lichaam met elkaar verbonden is. Door waardevolle inzichten creëren we bewustwording. Met als hoofddoel, het behalen van jouw ultieme gezondheidsdoelen."
Adres: Spieringweg 700, 2142 ED Cruquius, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0622776770
Stad: Cruquius
Route: Spieringweg 700
Postcode: 2142 ED


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Solid Performance Gym Blijdorp, Solid Performance Zwijndrecht, Solid Six zwijndrecht, CrossFit Blijdorp, Solid Performance Gym Rotterdam, Solid Six, Solid Gym
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crossroad Gym Crossroad Gym 459 meter Crossroad Gym. ✘ Where training meets performance, where fitness meets fun. ➟ Voor ie...
T-line Tennis & Fitness T-line Tennis & Fitness 1 km Tennis & Fitness
MedicaMarkt MedicaMarkt 2 km Waardeloos bedrijf
Recensies
Ik ben 67 jaar en had al vanaf mij 18e perioden met onderrugpijn met uitstraling naar de benen. Van alles geprobeerd; huisarts, specialisten, podologie, manuele therapie, massages enzovoort. 50 jaar in de veronderstelling geleefd dat er sprake was van een hernia die zo nu en dan opspeelde. Solid Performance bij toeval gevonden via google. Na vier behandelingen bij Rémon Stompé ben ik pijnvrij en beweeg ik soepeler en krachtiger. Ik ben onder de indruk van het vakmanschap van Rémon en de manier waarop hij zaken heeft aangepakt. Chapeau! Nb. dit is geen reclamespot maar mijn persoonlijke ervaring.
Kinderen krijgen, een eigen bedrijf hebben. De ballen hoog houden is al lastig genoeg. Om dan ook aan jezelf te denken leek praktisch onmogelijk. Door onder begeleiding van Jonas een traject te volgen bij Solid Performance werd ik niet alleen fysiek sterker, maar ook mentaal. Er wordt niet alleen bewogen, maar ook gevraagd hoe het met je gaat iedere keer als ik er ben. En meegedacht over het halen van je doelen ook als ondernemer die verder gaan dan fit worden. Ondertussen heb ik meer energie voor gezin en bedrijf, vind ik het makkelijker om tijd voor mezelf te maken en ben ik ook nog m’n zwangerschapskilo’s eindelijk aan het kwijtraken geen doel op zich. Toppers!
De personal training bij Solid is echt persoonlijk en op maat. Afhankelijk van mijn doelen en wensen maken we een trainingsplan voor een aantal weken. Maar als ik een dag iets anders nodig heb dan past Cecilia de training ter plekke aan naar bijvoorbeeld heerlijk ontspannende yoga of met oefeningen om een nieuw probleemgebied direct aan te pakken. Het is fijn dat ik ook met vragen over voeding en lifestyle bij haar terecht kan. En als ik ergens veel last heb, dan is een afspraak voor een behandeling bij bijvoorbeeld Nigel zo gemaakt. Het zijn allemaal toppers!
Fijne sportschool. Krijg al een tijd personal training en de begeleiding is top. Oefeningen op maat en er wordt goed geluisterd naar wat je wilt bereiken of wanneer je aangeeft dat je een blessure hebt.
Ik moest voor mijn opleiding binnen drie maanden een sporttest afronden om nog te kunnen slagen. Omdat het zelfstandig trainen mij niet goed af ging ben ik online gaan zoeken naar personal training. Zo kwam ik bij Solid Performance terecht. Ik zag de recensies en dacht: Dit ziet er goed uit, waarom ook niet. Tijdens het intakegesprek met Rémon gaf ik aan dat ik flinke resultaten moest behalen binnen een korte periode. Na het bespreken van de onderdelen van de sporttest zei Rémon tegen mij:' Dat gaat ons lukken.' En zo gezegd, zo gedaan. Binnen drie maanden trainen met het leuke, spontane en professionele team van Solid Performance heb ik mijn doel behaald. Hierdoor ben ik afgestudeerd en kan ik aan het werk. De keuze om bij Solid Performance te gaan sporten is een van de beste keuzes die ik heb gemaakt. Toppers van team Solid, heel erg bedankt!
Ik train nu 2 jaar bij Solid Performance. Door de gerichte persoonlijke aanpak van Jonas en collega’s word ik iedere week sterker en heb ik zoveel meer energie gekregen om in het dagelijkse leven te presteren als ondernemer. De combinatie van trainen en behandelen werken zeer goed voor mij, als ik geblesseerd ben kan ik gewoon doortrainen.
Na jaren lang heel veel pijn na een ernstige val heb ik eindelijk verlichting gevonden bij Solid Performance. Met een luisterend oor en veel geduld werd er gekeken naar de oorzaak van de pijn. Naast de behandeling heb ik deskundige begeleiding gekregen om weer sterk te worden en adviezen gekregen om vooral sterk en gezond te blijven. Mijn dagelijks leven staat nu niet meer in het teken van pijn en ik beleef veel plezier aan sporten. Kortom, ontzettend blij dat het team van Solid Performance op mijn pad is gekomen.
Ik train ondertussen meer dan een half jaar bij Solid en ben ik in behandeling met mijn gescheurde kruisband. Ik heb niet alleen op fysieke basis progressie geboekt, maar ook mentaal. De trainers van Solid helpen je aan een betere levensstijl, waarbij mindset ook centraal staat. De trainers motiveren waar nodig, luisteren naar verhalen en klachten om te streven naar het beste resultaat. Ik ga altijd met een goed gevoel naar een training, maar nog belangrijker: met een voldaan en goed gevoel weg. Bedankt team Solid, op nog verdere progressies en resultaten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid