facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solid Bodytec Oisterwijk

Solid Bodytec Oisterwijk

Info

Bodytec Studio EMS training
20 min = gelijk aan 3 uur fitness
Op afspraak, onder begeleiding van een personal trainer �



"Dé health studio waar het draait om persoonlijke begeleiding. Voeding en lifestyle met de meest efficiënte manier van trainen d.m.v. Bodytec EMS-training, Infrarood training, Personal training & Voedingsadvies om jouw doel te bereiken."
Adres: Schijfstraat 6B, 5061KB Oisterwijk
Telefoonnummer: +31854831748
Stad: Oisterwijk
Route: Schijfstraat 6B
Postcode: 5061KB



op zoek naar gerelateerd: Solid Health, Infrarood fietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RKSV Oisterwijk RKSV Oisterwijk 2 km RKSV Oisterwijk
Recensies
super gezellig en kleinschalig. Heerlijk om na het sporten een kopje thee te drinken als je dit wilt. Gave lessen met kleine groep. hele goede begeleiding hierbij van super trainers en de beste PT-er die elke keer weer mij weet uit te dagen. Hierdoor meer kracht en conditie. Voel me nu beter dan ooit!
Alles in een! op gebied van mooi zijn en mooi blijven! Gezellig en vakkundig team. En wat een mogelijkheden zijn hier, loop gerust eens binnen om te kijken of te vragen
Vertaald door Google Ik woon dicht bij hen en soms zijn ze erg luidruchtig. Het is een soort aeroob. Klanten van hen zijn dames met de auto's - soms is het moeilijk omdat het moeilijk is om een ​​gratis parkeerplaats te vinden. Dus volgens de gratis parkeerplaatsen overdag moeten ze goed hun best doen. Origineel I live close to them and sometimes they are very loud. It is some kind of aerobic. Customers from them are ladies with the cars - sometimes it is anoing becouse it is hard to find free parking spot. So, according to the free parking places during the day they need to do a good job.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid