facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solgar Vitamins

Solgar Vitamins

Info

Solgar Vitamins Holland is the Benelux distributor of the US based Solgar brand. www.solgar.nl

Geschiedenis

Solgar Vitamins Holland is the Benelux distributor of the US based Solgar brand. www.solgar.nl

Label

Solgar Vitamins Holland is the Benelux distributor of the US based Solgar brand.

Producten

Hoogwaardige formules
Solgar producten worden ontwikkeld in samenwerking met de meest vooraan-staande experts ter wereld, op basis van wetenschappelijk onderzoek naar de functies en werking van voedingsstoffen in het lichaam.

Eigen productie
Solgar Vitamins beschikt zelf over de meest geavanceerde productiefaciliteiten. Alle stappen in het productieproces worden in eigen hand gehouden.

Kwaliteit en zuiverheid
Solgar producten worden geproduceerd volgens de strengste (farmaceutische) richtlijnen op het gebied van productie en verpakking. Elk product is van een constante kwaliteit en optimale zuiverheid.

Hypo-allergeen
Solgar producten bevatten geen synthetische kleur- en smaakstoffen en zijn, waar mogelijk, vrij van suiker, zuivel, zout, gist,gluten en zetmeel.

Natuurlijk
De grondstoffen die de basis vormen voor de producten zijn zo veel mogelijk natuurlijk, van plantaardige oorsprong en afkomstig van duurzame teelt.

Voor iedereen
De productiefaciliteiten van Solgar Vitamins voldoen aan de meest strikte richtlijnen op het gebied van voeding en hygiëne. Op het etiket kunt u zien of het product geschikt is voor vegetariërs en veganisten en of het kosher (Parve) en halal (HFA) is.

Donker glas
Het gehele assortiment is verpakt in donker glas. Deze verpakking bevordert de houdbaarheid en heeft geen interactie met de inhoud.

100 % labelclaim
Solgar Vitamins garandeert u dat alle actieve ingrediënten nog voor minimaal 100% aanwezig zijn op de datum die vermeld staat op het product.

Uw tevredenheid gegarandeerd
Solgar Vitamins biedt u een 100% tevredenheidsgarantie. Heeft u vragen of opmerkingen over één van onze producten? Neem dan contact met ons op.

Adres: Heiloo
Telefoonnummer: 0235344522
ln.raglos@ofni
Stad: Heiloo



op zoek naar gerelateerd: where to buy solgar vitamins, solgar belgie, solgar online, solgar omnium, solgar aanbieding, solgar verkooppunten, solgar multivitamine vrouw, solgar kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reset - RevalidatieSucces Reset - RevalidatieSucces 7 km Na 9 maanden last te hebben van een tennisarm en heel wat specialisten mij hebben gep...
Recensies
Ze gebruiken synthetisch B6, in hele hoge dosering, wat bij mij voor B6 stapeling heeft veroorzaakt met veel nare symptomen als haarverlies, moeheid, etc. B6 stapeling komt vaker voor met synthetische vitamine B6 en niet bij natuurlijke. Ben nu overgestapt naar een producent die wel natuurlijk vit B6 gebruikt
Super service via de solgar chat en telefoon. Hele fijne en vriendelijke medewerkers die duidelijk heel veel kennis hebben. Je merkt dat ze echt adviseren om te helpen en niet om het duurste potje te verkopen. Ik ben zeer tevreden!
Prettige samenwerking B2B
Net gebeld fijne service
Vertaald door Google Solgar beantwoordt geen e-mails of tweets. Ik woon in Spanje en heb gemerkt dat ULTIMATE BONE SUPPORT bij geen enkele gezondheidswinkel of Amazon verkrijgbaar was. Ik heb geprobeerd om erachter te komen of ze het gewoon niet meer verkopen of dat het tijdelijk is, maar nee. Ze denken dat ze te goed zijn om hun klanten te antwoorden Origineel Solgar don't answer to emails or tweets. I live in Spain and have noticed that ULTIMATE BONE SUPPORT has not been available at any health shop, nor Amazon. I have been trying yo find out if they just stopped selling it or if it is temporary, but no. They think they are too good to answer their customers
Vertaald door Google Betrouwbaar merk voor zover ik weet Origineel bildiğim kadarıyla güvenilir marka
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid