facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solex Tours Westland

Solex Tours Westland

Info

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Wij organiseren, geheel in stijl en onder begeleiding, solextours voor groepen in het Westland! Ideaal voor uw vrijgezellenfeest, vriendenuitje of bedrijfsuitje. UNIEK!

Geschiedenis

Wij organiseren toertochten door De Glazen Stad en Midden-Delfland. Alle solexrijders gaan gekleed in de “Tand des Tijds”, dat wil zeggen:
Een oude, lange leren jas aan en een mooie pothelm op!

De solextour wordt geheel begeleid door minimaal twee enthousiaste begeleiders. Een gastheer of dame zal voorop rijden en er rijdt een unieke bezemwagen achter de groep aan met reserve-solexen voor eventuele pechgevallen.

Wij verzorgen uw uitje tot in de puntjes, niets is ons te dol!

Heeft u voor en/of na de solextour trek? In De Tuinderij is het mogelijk om te blijven lunchen, een buffet te nuttigen of na te borrelen.

Wilt u op locatie solexen? Wij zetten de solexen geheel verzorgd bij u op de stoep neer. Grote groepen ( >100 personen ) zijn voor ons geen probleem!

Adres: Van Wijklaan 2, 2678 NJ De Lier
Telefoonnummer: (+31) 015 - 380 15 80
Stad: De Lier
Route: Van Wijklaan 2
Postcode: 2678 NJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00

Recensies
Super leuke middag gehad in een Volkswagen Kever. Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en na afloop een fantastische prijsuitreiking met een zeer gedreven jurylid. De route door het Westland en de puzzel waren erg vermakelijk. Aanrader.
Met Theaterbus Apollo uit Leiden bij De Tuinderij het Varend Corso Westland bekeken met 60 personen vooraf gegaan met een lunch!! Het was toppie!!
Een leuke plek voor allerlei feesten en partijen waarbij je hilarische activiteiten kan doen zoals een wc potten race of scootmobiel estafette. Ontvangst door eigen activiteiten begeleiders die op humoristische wijze begeleiden. Dit geeft er een leuke draai aan. Wij hebben het enorm naar ons zin gehad tijdens ons team uitje.
Hele leuke uitstapjes in westland te doen vanaf hier. Mag wat interactiever of meer vertellen over waar je bent.
Top locatie voor uitjes. Echt genoeg te doen. Service is ook fantastisch. Als je met een groepje of een grote groep op zoek bent naar een ludiek en gezellig sfeervol uitje, kies dan voor de tuinderij. Enig minpuntje is de bereikbaarheid. Met de auto is het goed te doen, ov minder. Al met al zeker meerdere uitjes waard!
Geweldige middag/avond gehad, leuke spelletjes en vriendelijk personeel, heerlijk gegeten,een aanrader voor een feestje. Toppie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid