facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solease Zonnepanelen

Solease Zonnepanelen

Info

Solease verhuurt zonnepanelen aan particulieren. Hiermee voorzie je je eigen huis van groene energie zonder investering, gedoe of risico.

Geschiedenis

Solease verhuurt zonnepanelen aan particulieren. Hiermee voorzie je je eigen huis van groene energie zonder investering, gedoe of risico.

Onze taak

Zonne-energie voor iedereen!



"Bij Solease huur je zorgeloos zonnepanelen tegen de scherpste tarieven en mét niet-goed-geld-terug-garantie. Wij zijn de enige verhuurder van zonnepanelen die op elk moment volledig transparant is over de overnameprijs van de zonnepanelen. Zonnepanelen kopen zonder eerst te huren? Dat kan ook! Met 10 jaar installatiegarantie."
Adres: Jaarbeursplein 22, Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030 320 0237
ln.esaelos@ofni
Stad: Utrecht
Route: Jaarbeursplein 22


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: solease klachten, zonnepanelen huren forum, zonnepanelen huren ervaringen, zonnepanelen huren verstandig, solease ervaringen, zonnepanelen huren vergelijken, zonnepanelen huren particulier, zonnepanelen huren nuon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Study Association NRG Study Association NRG 4 km NRG is the study association of MSc Energy Science at Utrecht University. Like us to ...
Fritts Fritts 4 km Als particulier interesse voor zonnepanelen? Duik internet op en je komt in een enorm...
Beaversales Beaversales 5 km Prima locatie met goede sfeer in inrichting. Genoeg keuze uit kleine voorgerechten, ...
Recensies
Ze hebben een nieuwe meterkast geplaatst vanwege de zonnepanelen die nooit zijn aangesloten. Echter pas op ze sluiten het zo aan dat het tegen al richt lijnen in is. Daarnaast meterkast deur vernield, kan een nieuwe groepenkast plaatsen etc. Een ster voor dit bedrijf is echt teveel. Wil je een foto van de meterkast geen probleem. Ze hebben het over communicatie maar ze communiceren niet. Email krijg je een ontvangst bevestiging en omdat ze nattigheid voelen zeggen ze we weten niet wat je bedoelt we hebben geen e-mail ontvangen. En die contracten die men probeert af te sluiten mensen tel het na want ze laten je hoge rente betalen voor 20 jaar. Gewoon te gek voor woorden. Grote mond en ze negeren je al klant compleet. Ik heb de meterkast vandaag toegevoegd aan mijn rechtsbijstandsverzekering
Aangeschaft bij Solease. Alles tot in de perfectie geregeld, prijs is OK gekocht, afspraken zijn OK. Geplaatste panelen 10 stuks zijn erg goed, het is de laatste techniek. Alles is vlot en vakkundig geplaatst. Voor ons een zeer prettige ervaring. Ook de eerste contacten voor de order geplaatst is waren persoonlijk en erg prettig. BTW teruggave is ook kosteloos door hun geregeld. Achteraf betalen geeft ook weer extra vertrouwen. Wij zijn al flink aan het terugverdienen, p.s. binnen een paar weken geplaatst, dat was ook erg prettig.
We zijn inmiddels al sinds mei op onze panelen aan het wachten. In oktober had het hele installatie team corona en toen ik belde bleek iemand van het dak gevallen. Nu afgelopen december kwam er gewoon niemand opdagen en bleek de samenwerking met svea solar gestopt te zijn, tot de dag vandaag nog niks gehoord van Solease. Gaat dit bedrijf failliet? Of willen ze van klanten afkomen die een offerte hadden voor de prijsstijgingen? Ik zou enige uitleg wel prettig vinden, het vertrouwen is in ieder geval weg.
Ik heb een slechte ervaring gehad met Solease en zou iedereen afraden om bij Solease zonnepanelen te bestellen en te laten plaatsen. Ik heb halverwege april een offerte voor het plaatsen van Solease ontvangen en geaccepteerd. Solease gaf toen aan dat binnen 2 weken iemand zou langskomen om mijn dak te inspecteren en dat de zonnepanelen binnen 10 weken geïnstalleerd zouden worden. Sindsdien heb ik meerdere malen contact opgenomen met Solease om te vragen wat de stand van zaken is, maar daar konden ze geen antwoord op geven. Solease heeft de installatiewerkzaamheden uitbesteed aan Svea Solar, waardoor ze geen zicht hebben op de actuele agenda. Inmiddels zijn er bijna drie maanden verstreken en is er nog geen contact met mij opgenomen voor het inspecteren van mijn dak, laat staan de installatie van de zonnepanelen. In het algemeen geldt dat Solease niet pro-actief communiceert en het aan de klant is om keer-op-keer na te gaan wat de stand van zaken is. Gisteren begreep ik van de klantenservice van Solease dat de installatietermijn inmiddels ruim 20 weken bedraagt. Zojuist heb ik de overeenkomst opgezegd om met een andere aanbieder van zonnepanelen verder te gaan.
Op 19 april de offerte ontvangen voor zonnepanelen. We krijgen met regelmaat mailtjes dat het allemaal langer duurt. Wij hebben nog wel wat geduld, maar dat wordt nu wel aardig op de proef gesteld. Ik ga er nog steeds vanuit dat de panelen worden geplaatst en dat deze tegen de toen geldende prijs worden geleverd met de techniek van nu dus panelen die meer rendement leveren. Wij zijn er immers al een volle zomer qua terugverdientijd bij ingeschoten. Ik hoop nu toch echt snel van Solease een installatie datum door te krijgen.
Eén ster is nog te veel voor dit 'bedrijf'. Sinds 1 april bezig met het krijgen van zonnepanelen, nota bene via Vattenfall. Die mag zich ook weleens achter de oren krabben waar ze mensen heen verwijzen. Het duurde 6 weken voor ze kwamen schouwen, toen 2 weken voor we de aangepaste offerte kregen, vanaf dat moment werd steeds gezegd 8-12 weken tot installatie. Mits wij met Stedin de driefasen-aansluiting geregeld kregen en een electricien de meterkast lieten ombouwen. Dat is allemaal door ons geregeld. Nu komt puntje bij paaltje en blijken de panelen nooit besteld en geeft men aan eind november te kunnen komen, mits het weer het toe laat. Wij hebben aangegeven het daar niet mee eens te zijn, waarna er werd gezegd 'dat we dan maar een andere partij moeten zoeken, want iedereen heeft deze problemen'. Dat is gelukt, dus we hebben bij Solease aangegeven de overeenkomst te willen annuleren, met als reden het niet nakomen van afspraken zowel de panelen niet bestellen als de véél langere doorlooptijd. Nu komen ze met annuleringskosten en schouwkosten op de proppen. Wát een tent. Vermijd ze waar je kan. Er zijn véél professionelere en vriendelijkere bedrijven te vinden.
Heel erge slechte ervaring met dit bedrijf. Ik raad niemand aan om met dit bedrijf in zee te gaan. •in April 2022 vertelden ze aan de telefoon dat het maximaal 3 maanden zou duren tot ik mijn zonnepanelen zou krijgen. Hierdoor besloot ik hun offerte te tekenen. 3 maanden verder en geen contact of wat dan ook besloot ik ze te bellen en te e-mailen. Ze vertelden dat er een foutje was en dat het iets langer zou duren. Niet erg ik kan dit begrijpen ik werk zelf in de energie sector maar gaf wel aan dat het fijn zou zijn om ons beter te informeren wanneer het langer zou duren. Na nog 1 maand gewacht te hebben en weer geen contact vanuit Solease besloot ik ze weer te bellen. Ze gaven opeens aan dat het pas in oktober/November mogelijk zou zijn om de zonnepanelen te installeren.. De beloofde 3 maanden waren opeens 7 a 8 maanden geworden. Hierdoor heb ik de offerte ontbonden en ben ik met een ander bedrijf in zee gegaan. •Het annuleren van de offerte ging ook niet soepel maar ze bevestigden dit per email uiteindelijk. •Nu is het November, ik heb al zonnepanelen via een ander bedrijf en ben ik op vakantie krijg ik mailtjes van Solease dat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd en dat ik mijn factuur mag betalen. Solease heeft niks voor mij gedaan behalve dat het me tijd heeft gekost en nu willen ze dat ik betaal voor zonnepanelen die zij niet op mijn dak hebben gelegd.. Conclusie erg slechte service en ook hebben ze hun zaken niet op orde. Maak niet de fout die ik heb gemaakt. Als ik ze 0 sterren kon geven had ik dat gedaan.
Ik raad het ten zeerste af om met dit bedrijf in zee te gaan. In februari 2022 hebben wij een offerte ondertekend met de belofte dat de panelen binnen 2-3 maanden geïnstalleerd zouden worden. Het moment van het schrijven van deze review is 9 januari 2023. Na meerdere mails gestuurd te hebben en meerdere malen te hebben gebeld eindelijk in september 2022 een installatiedatum gekregen, 9 november 2022 zouden de zonnepanelen eindelijk geïnstalleerd worden. Begin november hebben wij zelf nog de installateur gebeld om het een en ander door te nemen, in dit telefoongesprek werd vrolijk de mededeling gedaan dan installeren op 9 november niet kan omdat er geen bevestigingsmateriaal zou zijn. Als wij zelf niet gebeld zouden hebben zouden we dus de hele dag thuis hebben zitten wachten op een monteur die nooit zou komen opdagen. Op 14 november stuurt solease wel een factuur naar ons toe met de mededeling dat de zonnepanelen gemonteerd zijn! Iedere keer als je solease belt en je 2 drukt in het keuzemenu “toets 2 voor als je al klant bent” krijg je een bandje te horen dat ze je niet te woord kunnen staan en dat je maar een mailtje moet sturen. Bel je hetzelfde nummer nog een keer en 1 toetst in het keuzemenu “toets 1 als je nog geen klant bent maar wel een offerte wilt” krijg je wel direct iemand te spreken. Ze willen dus wel graag nieuwe klanten terwijl ze bestaande klanten geen zonnepanelen kunnen leveren. Solease heeft de prioriteiten niet helemaal op orde. Iedere keer, mocht je al iemand aan de lijn krijgen, krijg je een ander verhaal te horen waarom er nog geen zonnepanelen zijn. Wij snappen best dat het druk is en dat er veel vraag is naar zonnepanelen maar een jaar wachttijd en niet kunnen zeggen wanneer de panelen wel komen is schandalig, des te meer aangezien solease geen enkele moeite doet om de klant op de hoogte te houden. Wil je zonnepanelen, zoek alsjeblieft verder en ga niet in zee met solease. Zie ook meerdere recente reviews over solease
Ook wij hebben zeer slechte ervaringen met Solease je wordt echt aan het lijntje gehouden zeer slechte communicatie alles moet per mail en dat duurd 2 wk voor je antwoord krijgt. 12 mei offerte gekregen en is daarna in behandeling gegaan. Er zou een schouw komen om ons dak te inspecteren nu 15 oktober nog niet geweest. Het enige waar Solease steeds mee komt is excuses dus ik zou maar goed na denken om met dit bedrijf in zee te gaan maar het blijft wel jammer dat ze het op deze manier doen!
Wij hebben inmiddels 1,5 jaar zonnepanelen van de Fa. Solease en zijn hierover super tevreden. Het hele proces van offerte, inmeten, monteren en financiële afhandeling is zonder enig smetje verlopen en we zijn danook zeer positief over onze beslissing van indertijd en hopen nog vele jaren gebruik te kunnen maken van de diensten van Solease. Kort en goed: een dikke duim voor de hele organisatie!!. Grt. Peter Gerts
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid