facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sole D Italia

Sole D Italia
Adres: Molestraat 110 , Ede 6711 AW, NL
Telefoonnummer: 0318 611 650
Stad: Ede
Route: Molestraat 110
Postcode: 6711 AW



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Ede, Pizza Ede, Sole d italia afhalen, sole d'italia wageningen, Turkse pizza Ede, Trattoria Ede, New York Pizza Ede, Thuisbezorgd Ede
Recensies
Pizza Romana was erg lekker, beetje weinig garnering. Dame vd bediening nogal arrogant en onvriendelijk. Maar de kok maakte voor ons de pizza even gauw tussendoor. Heel attent!!
Een sfeervol authentiek Italiaans restaurant met heerlijk eten en zeer gastvrije bediening. Vandaag de gegrilde sardientjes gegeten. Dat is nog eens een Italiaans gerecht!
Vriendelijk personeel, eten wordt vlot opgediend en is redelijk geprijsd. Praktisch om even snel te eten zonder al teveel poespas. Na afloop toetje bij de buren ijssalon.
Dit jaar niet op vakantie naar Italië, Maar pizza eten in Sole d'italia met op de achtergrond de Italiaanse koks die een perfecte pizza bakken en Italiaans overleggen!! Helemaal top
Heerlijk avondje uit eten geweest voor een mooi prijsje. De bediening is ontzettend vriendelijk en attent. De akoestiek is niet optimaal, maar deed niks af aan de leuke avond. Zeker een aanrader!
Mooie Italiaanse uitstraling, heerlijke pizza's en top bediening.
Zeer goeie Pizza's, veel keuze. Snelle en aardige service aan tafel. Echt een aanrader!
Eerlijk eten,en gewéldige personeel.
Het eten is er erg goed! Ik heb uitstekend gegeten. Je krijgt echt waar voor je geld. Ook vind ik er een fijne sfeer hangen met goed personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid