facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Soldaat van Oranje

Soldaat van Oranje
"Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding.Soldaat van Oranje – De Musical ging op 30 oktober 2010 in première in een voor deze voorstelling gecreëerd theater. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 3,1 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal"
Adres: 1e Mientlaan/Wassenaarseweg 75 1e , Katwijk ZH 2223 LA, NL
Stad: Katwijk ZH
Route: 1e Mientlaan/Wassenaarseweg 75
Huisnummer: 1e
Postcode: 2223 LA



op zoek naar gerelateerd: Soldaat van Oranje stopt, Soldaat van Oranje tickets, Soldaat van Oranje zaalindeling, Soldaat van Oranje Korting, Wanneer stopt Soldaat van Oranje, Soldaat van Oranje gezinsaanbod, Soldaat van Oranje 2023, Soldaat van Oranje cast
Recensies
Ik ben niet bepaald een musical liefhebber maar dit spektakel is zeer de moeite waard Een bijzondere locatie en een fantastisch toneel met sublieme decors. Ook al wijkt de musical behoorlijk af van het werkelijke verhaal, de boodschap is duidelijk. De sfeer erg goed getroffen. Ik was niet erg onder de indruk van de zang en het acteerwerk in deze voorstelling. De hoofdrolspeler, Erik Hazelhoff kwam op mij niet overtuigend over. Maar het geheel, de originele videobeelden en foto's tussendoor, de decors, het vernuftig draaien van de tribune, de levendige scènes maken het tot een bijzonder evenement dat je het meegemaakt moet hebben. Ondanks de drukte in de pauze en de aanvang van de show liep het toiletbezoek gesmeerd en kon er snel iets te drinken besteld worden. Ik ben benieuwd wat voor evenementen we in de toekomst kunnen verwachten in deze TheaterHangaar.
Ik ben geen theater bezoeker pur sang, dus schat deze review op waarde in: voor mij was het een ervaring in de categorie: dat moet je echt een keer meegemaakt hebben. Wat een fantastische avond! Ook de horeca was er goed, het pauze arrangement is echt een uitkomst. Zeker doen!
Het is een belevenis, indrukwekkend en ontroerend!! Prachtig geacteerd en gezongen. Je word er stil van, ook al weet je veel van WO 2. Wij hebben genoten van begin tot eind. Voor de voorstelling is ook al veel te lezen en te zien heel interessant en alles super goed en duidelijk aangegeven voor parkeren, toiletten e.d. Vriendelijke gastvrouwen en mannen ook bij het parkeren! Het is TOP.
Mooie musical, goed georganiseerd met vooraf bestelde hapjes en drankjes die in de pauze klaarstaan. Decor met draaiend podium is prachtig! Indrukwekkend en hier en daar humoristisch, een aanrader.
Geweldige show! De decors zijn indrukwekkend en de acteurs zijn goed! Weer een hele ervaring rijker. Zo'n musical nog nooit meegemaakt en dat terwijl ik veel heb gezien.
1 woord: DOEN Bezoek deze musical. Ook als je niet van musicals houd. Ga dan voor de techniek bijvoorbeeld. Het is geweldig. Meer kan ik er niet over zeggen.
Prachtige voorstelling met verrassende effecten door draaiende tribune , eten in Noordeind restaurant is niet van het zelfde niveau jammer.
Wij zouden normaal de voorstelling afgelopen vrijdag gezien hebben maar omdat we uit België kwamen overal in de fille gestaan en daardoor te laat we hadden onderweg gebeld of we onze tickets konden omboeken maar de show van zondag was al volzet een paar uur later kregen we bericht dat er plaatsen vrijgekomen waren en dus konden we de zondag wat we niet wisten was dat het die dag de jubileumvoorstelling washet was een prachtige show alleen viel de zang van de hoofdauteur wat tegen alles ziet er geweldig uit het is 100 procent het geld waard je moet zeker gaan wij zijn geweldig behandeld door alle werknemers dus petje af! Om het te vergelijken met 40-45 is het heel moeilijk als je weet dat dit het origineel is dan zie je ook dingen die afgepakt zijn hier zijn wel goede stoeltjes dus zeker gaan!
Deze musical is eigenlijk gewoon een film. Vanaf het begin word je in het verhaal gezogen. De acteurs zitten enorm goed in hun rol en het verhaal voelt echt realistisch. Het decor is prachtig, de muziek is adembenemend en er is een mooie afwisseling tussen theater en stukjes geschiedenis. Deze musical moet je gewoon een keer in je leven gezien hebben. Er klinken wel af en toe harde schoten, maar dat hoort er eenmaal bij. De locatie waar de musical draait is echt een toffe locatie en vooral de draaiende zaal is echt prachtig. Complimenten aan de cast & crew van deze fantastische musical die al ruim 10 jaar te zien is. Ik raad deze musical iedereen aan, jong en oud. Dit is pas echt een goede musical! Dus als je nog een leuk uitje zoekt: ga alsjeblieft naar Soldaat van Oranje!
Fantastische musical! Begrijpelijk dat die al 12 jaar speelt. Wat een mega tof decor! Een uniek concept met fantastische acteurs en een verhaal dat binnenkomt. Ik raad iedereen deze musical aan, ook als je niet zo van de musicals bent, de hele show en indrukwekkende verhaal maken het zeer de moeite waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid