facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SOLARWATT Benelux

SOLARWATT Benelux

Info

SOLARWATT is actief op de Europese zonne-energiemarkt. Voor u betekent dat al meer dan vijfentwintig jaar hoogwaardige zonnepanelen en intelligente zonne-energiesystemen. SOLARWATT richt zich op de particuliere- en de zakelijke markt.

Geschiedenis

Solarwatt is een leidende speler op de Europese markt en produceert al meer dan twintig jaar lang hoogwaardige zonnepanelen. Met hoogwaardige zonnepanelen en intelligente energiesystemen richt SOLARWATT zich op de particuliere en zakelijke markt. Solarwatt is voor negentig procent in handen van Stefan Quandt, tevens grootaandeelhouder van BMW. Solarwatt garandeert dat alle onderdelen van het systeem van hoge kwaliteit zijn. De zonnepanelen zelf, maar ook de omvormer en de ondersteuningsconstructie. Bovendien stemmen we alle onderdelen zorgvuldig op elkaar af. Alleen een goed gecombineerd zonnesysteem levert immers de grootste opbrengst!

Met de complete systemen van Solarwatt, krijg je een op maat gesneden pakket oplossing van de marktleider in de zonne-industrie. De verschillende componenten, de zonnepanelen en het montagesysteem, sluiten naadloos op elkaar aan. Deze pakketten zijn beschikbaar voor platte of hellende daken, of als een geintegreerde in-daksysteem.

Naast de productie en levering van zonnepanelen maakt SOLARWATT decentrale energieoplossingen voor consumenten en bedrijven. Uniek daarbij is dat onze zonnepanelen, onze thuisaccu en ons energiemanagement één geïntegreerd systeem vormen.

Samen met BMWi Omdat we bovendien voortdurend werken aan nieuwe materialen en technieken, bent u gegarandeerd van de beste zonnepanelen voor uw huis of bedrijfspand. Samen met BMWi (de elektrische tak van het vermaarde automerk) bieden we ons energiesysteem overigens ook aan in Carport Systemen voor elektrische auto's als de BMWi3 en BMWi8.

Adres: De Prinsenhof 1.05, 4004 LN Tiel
Telefoonnummer: 0344767002
Stad: Tiel
Route: De Prinsenhof 1.05
Postcode: 4004 LN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Duurzaam Rivierenland Stichting Duurzaam Rivierenland 3 km Wel bekend, de Aldi stortplaats
Recensies
Sinds enige tijd leveren ook wij SolarWatt vanuit de vraag in de markt. Leveren de glas op glas panelen die net dat beetje extra bieden. Een mooie keuze om het premium segment mee te vullen.
SOLARWATT is het perfecte paneel: superieure opbrengst, waterdichte garanties en daarbovenop een fraai uiterlijk. Ook dat het een Europees paneel is heeft me over de streep getrokken! Alle informatie is ook overzichtelijk terug te vinden op SOLARWATT.nl
Transparant bedrijf met beste garanties.Beste getest en duurzame zonnepanelen uit Duitsland.
Wij zijn zeer tevreden van onze samenwerking met Solarwatt. Ze staan steeds tot uw dienst en Bart is ook steeds bereikbaar indien vragen van onze kant uit. Het zijn top panelen waardoor we fier zijn om premium partner van Solarwatt te zijn.
Top kwaliteit panelen. Hoogste opbrengst met glas glas zonnepanelen. Goede en deskundige installateur! Laat de zon maar schijnen.
In het geheel slechte bedrijf met alles wat ze doen. Heb hun zonnepanelen gekocht via een installateur Deze installateur heeft zich faillissement aangevraagd en laten zij mij in de steek. Van de ene muur naar andere muur. Ben kots beu. Allemaal het zelfde!!
Heel goed geholpen. Beste en meest transparante garanties. Glas glas panelen met beste kwaliteit en hoogste opbrengst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid