facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SolarNRG

SolarNRG

Info

SolarNRG is al jaren een van de grootste leveranciers en installateurs van complete zonnestroomsystemen in Nederland.

Geschiedenis

SolarNRG is al jaren een van de grootste leveranciers en installateurs van complete zonnestroomsystemen in Nederland. Wij leveren aan zowel ondernemers en particulieren tegen uiterst scherpe prijzen.

Kwaliteit, professionele begeleiding en innovatie staan hoog aangeschreven bij ons bedrijf en zijn belangrijke kerncompetenties. SolarNRG vervult momenteel twee functies:
• Leverancier en installateur voor consumenten, collectieven en grote EPC projecten;
• Groothandel, met technische en commerciële ondersteuning voor dealers en installateurs.

Kwaliteit
SolarNRG staat voor kwaliteit. Concessies doen aan kwaliteit zorgt later meestal voor verdriet, daarom vindt u bij ons alleen de beste en gekeurde materialen, betrouwbare merken en goed opgeleide (VCA-gecertificeerde) mensen. SolarNRG is in Nederland aangesloten bij UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel.

Onze product manager is continu bezig met het zoeken naar en testen van nieuwe producten om aan ons assortiment toe te voegen. Hierbij wordt gekeken naar de beste prijs- en kwaliteitverhouding, maar ook continuïteit, beschikbaarheid en garantieafhandeling spelen een belangrijke rol.

Professionele begeleiding
Door meer dan dertien jaar ervaring in de zonnestroomsector is SolarNRG zeer goed in staat om u technisch optimaal te ondersteunen. Bij onze technische dienst kunt u dan ook altijd terecht voor het stellen van vragen en tevens organiseren zij cursussen waar dealers en installateurs aan kunnen deelnemen.

Daarnaast bieden wij commerciële ondersteuning door middel van ons geavanceerde softwarepakket "NRG Portal":pagina:248. Dit pakket stelt SolarNRG dealers in staat om zeer eenvoudig en snel offertes uit te brengen op basis van 20.000 reeds ontworpen, samengestelde en beoordeelde zonnestroomsystemen. Deze systemen worden volledig op maat gemaakt in ons 4.300 m2 grote magazijn en compleet uitgeleverd; installateurs hoeven dus niet meer te boren en te zagen!

Innovatie
SolarNRG is continu op zoek naar nieuwe technieken op het gebied van montageproductie en -materiaal, datalogging, energieopslag en esthetiek van zonnestroomsystemen. Hierbij wordt uiteraard ook altijd gekeken naar het kostenaspect; de terugverdientijd is ten slotte een zeer belangrijk aspect van de investering.

We hebben onze eigen productiefaciliteit voor montagemateriaal, waar de producten met de modernste machines volautomatisch worden geproduceerd. Onze montagesystemen worden in nauwe samenwerking met TNO ontworpen en onderzocht (windtunnelonderzoek). Hierbij wordt gebruik gemaakt van onze jarenlange ervaring en de feedback die we krijgen van onze installateurs.

Een belangrijke markt die op dit moment begint te ontstaan, is service, onderhoud en monitoring. We werken daarom aan een totaaloplossing voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een servicecontract waarin datalogging en totaalservice zijn opgenomen.

De zonnestroommarkt is een zeer bewegelijke en interessante markt waar nog heel veel te innoveren valt en waarbij snel ingespeeld moet kunnen worden op verandering. En dat is SolarNRG op het lijf geschreven!

Adres: Mercuriusplein 40, 2685 LP Poeldijk
Telefoonnummer: +31 (0)174 444 171
Stad: Poeldijk
Route: Mercuriusplein 40
Postcode: 2685 LP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: SolarNRG prijslijst, SolarNRG app, SolarNRG Vereniging Eigen Huis, Solar NRG klachten, SolarNRG support, SolarNRG team, SolarNRG garantie, SolarNRG email
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Laminaat Gigant Poeldijk De Laminaat Gigant Poeldijk 324 meter Prima geholpen bij dit bedrijf. Goede adviezen gekregen door symphatieke medewerkers....
Maximaat Maximaat 512 meter Vandaag een broek wezen passen en uiteindelijk ook gekocht. Echt super lieve mensen m...
De 4 Voeters De 4 Voeters 538 meter Dierenspeciaalzaak De 4 Voeters Poeldijk
Flor-Flor Bloemschikmaterialen Bloemschikken Steekschuim Flor-Flor Bloemschikmaterialen Bloemschikken... 541 meter Mooie site en erg goedkoop! Ook een goede snelle levering! Alleen jammer dat er geen ...
Creatief&Kwebbelen Creatief&Kwebbelen 1 km Haakcafé/Open workshops (Tas, Amiguriknuffel, Granny Square haken) Verkoop handwerkpa...
Gebr.Troost Pallethandel Gebr.Troost Pallethandel 2 km Top bedrijf Met super personeel Niks is te gek , alles is mogelijk en bespreekbaar
Giel caravan import Giel caravan import 2 km Super aardige ontvangen voor de Bovag keuring van de caravan. Leuke kleine campingwin...
Recensies
Solar NRG heeft ons super geholpen met de installatie van onze stroomfabriek. Een niet alledaags dak waar veel andere aanbieders na een schouw niet aan durfden beginnen. Wij zijn erg tevreden!
Afgelopen vrijdag zijn er bij ons 12 panelen geplaatst. Alles is netjes gedaan. Via de app kunnen we zien wat de opbrengst is per dag ,week, maand en jaar. Ook zie je de opbrengst per paneel. Zeer tevreden tot nu toe.
Ik heb Zonnepanelen laten plaatsen en ben zeer tevreden over het gehele proces van info, offerte tot plaatsen. Zeer professionele organisatie
Super bedrijf, snelle montage, geweldige kwaliteit, ik raad het iedereen aan.
De monteurs waren keurig op tijd. De werkzaamheden werden snel en vakkundig uitgevoerd. De dak doorvoer bleek niet nodig, wist ik van tevoren ook niet, omdat er nog een kleine nok aanwezig was waar de doorvoer ook langs kon. Heel correct dat ze me daar op hebben gewezen. De monteurs waren correct en dachten met mij als klant mee.
Prima en snel werk geleverd . Aardige mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid