facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solard

Info

Solard is dé aanbieder op het gebied van duurzame energie. Gespecialiseerd in zonnepanelen, zonneboilers, pelletkachels en LED verlichting.



"Wilt u graag een bezoek brengen aan onze showroom? Op vrijdag zijn we aanwezig van 9:00 - 17:00 uur en op zaterdag van 8:30 - 12:30 uur.Van maandag t/m donderdag kunt u met ons bellen voor een afspraak. U bent van harte welkom."
Adres: Smeenkhof 8a, 7429 AX Colmschate, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0570-83 48 19
Stad: Colmschate
Route: Smeenkhof 8a
Postcode: 7429 AX



op zoek naar gerelateerd: Zonnepanelen Deventer, Zonnepanelen B2B
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loopgroep RUN 2B FIT Loopgroep RUN 2B FIT 553 meter Wij bieden afwisselende hardlooptrainingen waar je aan je eigen conditie en uithoudin...
Recensies
Vandaag is door Solard ons dak voorzien van 14 panelen. Al bij de eerste kennismaking een goed gevoel. Ze zijn langs geweest om het een en ander te bespreken en te bekijken, zoals het dak niet geheel onbelangrijk en de meterkast. Daarna een duidelijke offerte gehad en genoeg mogelijkheden tot vragen stellen. Toen de monteurs op de stoep stonden verliep alles netjes, vriendelijke monteurs en zeer net werk geleverd. Zelfs nu nog even overleg of er wat aangepast moest worden. Na installatie uitleg gehad en per mail alle informatie gekregen over het aanmelden van de zonnepanelen en informatie over de app in ons geval van SolarEdge. Nu hopen dat de zon gaat schijnen....
Fantastische ervaring. Jan Ard is in Aug 2021 zelf langsgekomen om het dak in te meten en verschillende opties zo optimaal mogelijk uit te voeren. Tweetal offertes gehad en uiteindelijk voor de 18-panelen variant gekozen. Vakkundige installatie door de monteurs van Solard. Ook erg gezellig, spontane gasten. Bekwaam en goed uitgerust. Eind 2021 problemen gehad met een enkele optimizer en dezelfde dag kwam een monteur na een klus langsrijden om er de defecte optimizer te vervangen. Vanochtend had ik na 3 dagen geen rapportage te hebben ontvangen in MySolarEdge gebeld en letterlijk, op de klok, 5 minuten later stond Jan Ard voor de deur om de inverter uit te lezen en mij wegwijs te maken in de herstartprocedure. Kortom, als je een lokale panelenboer zoekt is Solard/Jan Ard de juiste keuze!
14 zonnepanelen op mijn dak, helemaal blij. Jan-Ard communiceert goed, zijn offerte met documentatie is duidelijk en de klus werd snel en goed uitgevoerd. Ook de administratieve afhandeling, BTW-teruggave, aanmelding bij Enexis en de inrichting van de website en app waarop de prestaties van de installatie kan worden gevolgd zijn door hem zonder problemen geregeld. Complimenten voor Solard. Aanrader dus!
Helder en zeer duidelijk informatie gekregen door Jan Ard.Installatie van de zonnepanelen door deskundig en secuur netjes werkend personeel.Zeker 5 sterren waard en aan te bevelen.
Ik ben zeer te spreken over de pelletkachel die wij aangeschaft hebben. In de showroom hebben wij deskundig advies gekregen, waarna wij vervolgens bij onze woning gekeken hebben naar de mogelijkheden. Ik en mijn vriendin bevelen Solard zeker aan!
64 panelen van Solard op het dak liggen. Heldere communicatie en geweldige service. Vakwerk !
Zeer tevreden. Correct op tijd volgens afspraak. Duidelijke informatie en communicatie. Gezellige monteurs met goed uitgerust klim materiaal. Kort om Toppers.
"Duidelijke offerte, flexibel en de opdracht is snel en professioneel uitgevoerd."
Top kwaliteit pelletkachel en goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid