facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solar Middelburg

Info

De enige Ergoline studio met de nieuwste Prestige modellen elk uniek in z’n bruiningsresultaat ! Prestige 1600 Hybrid en de Prestige 1400 intelligence onder één dak in hartje Middelburg!

Geschiedenis

Verantwoord zonnen begint bij Solar Zonnestudio. Afhankelijk van uw huidtype en de tijd die u al in de zon heeft doorgebracht adviseren onze professionele medewerkers welk type zonnebank het beste bij u past.
Ook kunt u advies van onze zonneconsulenten inwinnen op het gebied van zonnecosmetica.

De positieve kant van zonlicht
Zonlicht is de enige bron die Vitamine D3 in het lichaam kan aanmaken. Vitamine D3 zorgt o.a voor de aanmaak van kalk, wat bijdraagt aan sterkere botten.
Zonlicht kan ook diverse huidziektes verhelpen zoals psoriasis, eczeem, acné en zelfs zonneallergie. En niet te vergeten: zonlicht maakt de “geluksstof” endorfine aan, waardoor u zich “happy” voelt.

SOLAR ZONNESTUDIO MIDDELBURG
-Gratis parkeren voor de deur!
-Altijd professioneel en persoonsgericht advies!
-De top kwaliteit in zonnecosmetica en verzorgingsproducten van Devoted Creations!
-Hygiëne en Kwaliteit is onze nummer 1 prioriteit!
-7 dagen per week geopend tot 22:00!
Like en Follow!

Adres: Oosterscheldestraat 45, 4335 PB Middelburg
Telefoonnummer: 0118 742000
ln.oidutsennozralos@ofni
Stad: Middelburg
Route: Oosterscheldestraat 45
Postcode: 4335 PB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: solar middelburg telefoonnummer, zonnebank vlissingen, solar middelburg prijzen, zonnebank breda actie, solar middelburg openingstijden, solar zonnestudio prijzen, solar zonnestudio breda, solar breda zonnebank
Recensies
Eens per zoveel weken alvast aan een zomer kleurtje werken, altijd weer jammer als de 20 minuten om zijn!
Beste Klant, ondanks onze inspanningen en dat wij juridisch in ons recht staan hebben we ook vandaag helaas van de gemeente te horen gekregen dat wij onze deuren toch niet mogen openen. Wij hopen zo snel mogelijk toch open te kunnen. Hou onze social media in de gaten voor verdere berichtgeving. Groet, Solar
Was 1 dec voor de eerste keer, wat een mooie en schone zaak, en gekwalificeerd personeel. Heb weer een afspraak gemaakt verheug me daar al nu op.
Ruime opstelling en schone zaak. Het vriendelijke personeel geeft graag een goed advies op maat. Altijd oogkapjes, een handdoekje, deodorant, opfrisdoekje en reinigingsdoekjes beschikbaar.
Leuk personeel, leuke sfeer. En de zonnebanken zijn ook ideaal en je hebt lekker muziekje erbij zodat je je niet verveelt. Kortom helemaal tevreden ermee.
Altijd goeie service, voldoende faciliteiten en super hygiënisch, ietwat prijzig, maar het is tenslotte een luxe artikel
Mooie, schone zonnestudio. Vriendelijk personeel! Ik kom hier graag. :-
Goeie 1600 ergoline banken met super hete lampen. top bronzers achter de balie. Schoon en ruim.
Correct ontvangen, duidelijke uitleg, goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid