facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solar Garant

Solar Garant

Info

SolarGarant opgericht in 2010 en gevestigd in Drachten.Verkoopt en installeert zonnepanelen voor particulier en bedrijf.

Geschiedenis

Uw partner in Duurzame energie! Solar Garant te Drachten is specialist op gebied van zonne-energie.
Solar Garant verkoopt en installeert duurzame zonnepanelen van hoge kwaliteit met opbrengst garantie.



"Webwinkel in zonne-energie. Voor online bestellingen. Geen fysieke winkel voor bezoek."
Adres: Janssenlaan 28, 9207JD Drachten
Telefoonnummer: 0512545438
Stad: Drachten
Route: Janssenlaan 28
Postcode: 9207JD



op zoek naar gerelateerd: Solar schans, Zonnepanelen direct leverbaar, Schletter webshop, Zonnepanelen selecteren, Online shop zonnepanelen, Solar kabel rood of zwart, Hyundai zonnepanelen garantie, JA Solar 495Wp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Solar-systemen.nl Solar-systemen.nl 298 meter Gewoon goed! Vanaf moment van 1e contact tot laatste moment. Degelijke en kundige lev...
Solar Systemen Noord-Nederland Solar Systemen Noord-Nederland 308 meter Super service. Goede prijs en fantastisch geholpen.
Pit Energie Pit Energie 3 km Wij kijken met een frisse blik naar de nieuwste ontwikkelingen en zoeken naar slimme ...
Recensies
Zijn niet bereikbaar. We hebben 10 jaar geleden zonnepanelen laten plaatsen. In april zijn 2 omvormers kapot gegaan wat we in mei hebben gezien. Sindsdien proberen we contact te krijgen. Nemen telefoon niet op, bellen of e-mailen niet terug
Vriendelijk en goed bedrijf die mee kijkt en denkt. Zelf had ik enkele foutjes gemaakt bij de bestelling en werd via mail contact met ons opgenomen, zodat we de juiste materialen hebben. Zonnepanelen waren helaas niet meer leverbaar kan gebeuren in deze tijd, maar samen naar een mooie oplossing gekeken. Telefonisch goed bereikbaar en email werd snel beantwoord. Ook levering ging snel. Na het vragen wanneer de bezorging was kregen we netjes een track and trace.
Hier vorig jaar mei een Growatt wifi-s module gekocht welke afgelopen januari al kapot is gegaan. Ik heb contact opgenomen om te informeren naar een vervangende module onder het mom van garantie. Wordt eerst afgescheept met dat ik contact met Growatt zelf moet opnemen. Dat gedaan maar krijg van Growatt te horen dat zij geen garantie geven op de module en dat de verkopende partij dat moet doen. Daarna opnieuw contact opgenomen met solar garant op 17-02-2023. En wacht nog steeds op reactie.
Solar set besteld, en alleen de panelen gekregen. bezorger zei ik stuur aflevering mail maar nooit ontvangen en krijg geen antwoord via de mail en de telefoon krijg je alleen bericht dat ze het druk hebben en dat je moet mailen. update: Vandaag gebeld door solar garant, ze verwachten over een paar dagen de laatste producten binnen te krijgen die in back order staan. laatste update: gisteren gebeld door solar garant dat de laatste spullen zijn verstuurd en vandaag netje afgeleverd, uit eindelijk heel te vrede.
Een heel fijn bedrijf om aankopen te doen tbv zonnepanelen en dergelijke. Zeer deskundig personeel die meedachten in de oplossing en dat tegen een bizar concurrerende prijzen, zeker in deze tijden dat deze markt “booming” is. Verzending was ook erg snel, panelen in 1,5 week geleverd volgens afspraak, werd keurig opgebeld door het transport bedrijf of ik thuis was en hoe laat, daarnaast dachten zij goed mee waar ze de spullen dicht bij huis konden krijgen. De andere bestelde artikelen waren al binnen 24 uur geleverd. Voor de volgende aankoop ga ik zeker weer even na wat voor deals ze hebben. Erg tevreden :.
Zeer goede ervaring met hun, ze zijn duidelijk en houden je op de hoogte over de bestelling en levering. Zal zo weer bij hun bestellen, ga zo door.
Enphase omvormers met Jinko besteld. Was gemakkelijk samenstellen met hun online toon. Levering was compleet geleverd na een week.
Dik tevreden met de Jinko panelen. Levering was ook snel. Chauffeur belde van te voren ook nog even helemaal prima zo.
Na telefonisch contact ben ik geholpen met de laatste onduidelijkheden en kon ik bestellen. 4 dagel later al in huis, super bedrijf.
snelle geleverd, de website geeft aan dat het wel 2 weken kan duren. Viel weer mee dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid