facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solar Experience Center Midden-Nederland

Solar Experience Center Midden-Nederland
"Langskomen kan enkel op afspraakSolar Experience Center is een informatiecentrum én showroom. Bij ons krijgt u helder advies over het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. Laat u uitgebreid informeren en bekijk de diverse opties aan de hand van een modelwoning.Onze experts vertellen u graag over de regelingen rondom subsidie en rekenen voor u uit wat het verduurzamen u kost en wat het u oplevert."
Adres: Anthonie van Diemenstraat 28c, 4104AE Culemburg, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31636437070
Stad: Culemburg
Route: Anthonie van Diemenstraat 28c
Postcode: 4104AE



op zoek naar gerelateerd: Zonnepanelen Culemborg subsidie, Showroom zonnepanelen, Solar showroom, Zonneboiler Culemborg, Infrarood verwarming Culemborg, Solar infrarood verwarming
Recensies
20-04-2023 zijn mijn zonnepanelen vakkundig en netjes door zeer vakkundige en vriendelijke monteurs op een veilige mannier gemonteerd. op zulke mensen mogen jullie zuinig zijn Alle contact momenten-offerte e d met Jordy waren zeer prettig. Kortom zeer tevreden met mijn nieuwe installatie.
Geweldige service! Deze week heeft Solar experience center 22 zonnepanelen geïnstalleerd. Best spannend met alle verhalen in de media over cowboy’s/beunhazen. Het hele proces vanaf het 1e bezoek, offerte etc. gaf echter veel vertrouwen. Eigenaar Jordy is vriendelijk, kundig en reageert snel en denkt mee. De dag van installatie verliep voortreffelijk. Een team beleefde jongemannen. We wonen in een oud huis met een dak wat niet geheel egaal is. Er werd veel tijd en energie gestopt om alles zo netjes strak mogelijk te krijgen. Ook ‘simpele dingen’ als zelf even stofzuigen waar geboord is etc. worden geregeld. Dezelfde dag ontvingen we de instructies om de panelen aan te melden en de gegevens voor de app. Wij zijn zeer tevreden!
Mijn ouders zijn erg tevreden over de totale service en dienstverlening van Solar Experience Center Culemborg. Vakkundige en heel aardige mensen in eigen dienst, dat merk je in alles. Ga zo door!
Na onderstaande review heeft Hugo direct met mij contact opgenomen. Hij gaf aan dat er sprake was van enig misverstand, maar dat de communicatie inderdaad anders had gemoeten. Dezelfde dag heeft hij e.e.a. uitgewerkt en ons duidelijke tekeningen en offertes van goede installaties gestuurd. Prima. Ons vertrouwen is grotendeels hersteld, en we pakken de positieve draad weer op. Ons 1e oriënterende gesprek op locatie voor de plaatsing en installatie van 18 zonnepanelen, en vervolgens de uitleg in de showroom door Hugo Frederiks verliepen prettig en naar tevredenheid. Op 28 februari jl. heeft Hugo ons een offerte gestuurd. Voor enige technische opheldering, maar tevens om te bespreken met welke plaatsing wij binnen de mogelijkheden een optimaal rendement konden behalen, heb ik op 2 maart jl. met Hugo in het Experience Center de offerte nabesproken. Dit gesprek verliep prettig en na afloop beloofde hij z.s.m. met de besproken aandachtspunten aan de slag te gaan. En toen bleef het stil. Herhaaldelijk heb ik geprobeerd contact te krijgen met Hugo over de voortgang, maar geen enkele reactie. Op 14 maart werd ik uiteindelijk door hem teruggebeld, waarbij hij aangaf met spoed de draad te gaan oppakken. Sindsdien geen enkele reactie meer. Hij neemt geen telefoon op, reageert niet op voicemail en mailberichten. Ik kan nu niet anders dan tot de conclusie komen dat Solar Experience Center kennelijk afziet van de levering en installatie. Door simpelweg niet meer te reageren hopen zij waarschijnlijk dat de offerte verloopt en/of de aanvraag overwaait. En dat is inderdaad het geval. Door deze houding gaan wij niet in zee met dit bedrijf en zullen wij de installatie uitbesteden aan een meer professioneel en betrouwbaar bedrijf.
Prettig contact met Jordy en het kantoor en goede offerte. De zonnepanelen konden zelfs eerder dan gepland geplaatst worden. De aardige monteurs hebben alles netjes afgemaakt en opgeruimd, toen ik weg moest. Achteraf nog hulp met de app gekregen, fijn en betrouwbaar bedrijf.
Nadat ik binnen de vriendenkring lovende woorden hoorde over Solar Experience Center heb ik een afspraak met hen gemaakt. In een heel plezierig en verhelderend gesprek kwamen alle zaken rondom zonnepanelen aan de orde. De keuzemogelijkheden en de voor-en nadelen daarvan werden uitgebreid besproken. Direct werd de offerte aangemaakt en beschikbaar gesteld. Geen enkele commerciële druk ervaren. De keuze voor mij was niet moeilijk en de toegezegde diensten en beloftes werden geheel nagekomen. De installatie werd verricht door een net, beleefd en plezierig team. Zeer adequate after sales die zeer snel reageert op gestelde vragen. Niets anders dan lof voor Solar Experience Center.
Het duurde even voor er contact werd opgenomen, door de drukte zijn de wachttijden opgelopen. Ze maken hier overigens keurig melding van op de website. Het huisbezoek verliep soepel, we kregen veel uitleg en informatie. Onze wensen werden doorgenomen en daarna ontvingen we keurige en duidelijke offerte. Exact op de afgesproken datum werd een en ander geplaatst duurde door de hevige regenval wel een dag langer maar dit werd in goed overleg opgelost. Helaas wel wat kapotte dakpannen schijnt normaal te zijn, maar was niet vooraf verteld maar voor de rest is een en ander netjes geïnstalleerd en afgewerkt. De stroom kabel moest buitenom maar is eigenlijk onzichtbaar weggewerkt. Al met al heel tevreden tot nu toe. Ben natuurlijk wel benieuwd naar het uiteindelijke rendement.
Zeer tevreden met onze PV installatie en het werk van de mensen van Solar Experience Center. Prima advies vooraf, duidelijke offerte en zeer netjes gewerkt tijdens de installatie. Elektriciens die hier eerder werk hadden uitgevoerd bleken dat niet zo goed te hebben gedaan. Zelfs dat is hersteld. Onze verwachtingen zijn dus ruimschoots overtroffen door Jordy en de installateurs. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
Na een tip contact gezocht met Solar Experience Center en geen moment spijt van gehad. Allereerst een goede uitleg van Hugo tijdens de schouw en een duidelijke en overzichtelijke offerte Daarna zijn vorige week de zonnepanelen op het dak geïnstalleerd. En ook daarbij onderscheidde Solar Experience zich. De installateurs waren supervriendelijk, heel netjes en ze hielden ons constant op de hoogte over de voortgang. Door de harde wind konden op de 1e dag alleen de voorbereidende werkzaamheden worden uitgevoerd, maar de volgende dag werd er ’s morgens al gebeld of ze ’s middags welkom waren om het af te maken. Na inspectie op het dak bleek ook toen de wind nog te hard om met de zonenpanelen veilig het dak op te gaan. Alles werd dus weer -zonder enig gemor- ingepakt, maar ook toen waren ze de volgende dag op zaterdag weer terug om, ondanks harde regen op die dag, de zonnepanelen te installeren. Samengevat Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden!
Fijn gesprek gehad met Jordy over onze wensen en hij kon alles goed duidelijk uitleggen hoe alles zat. Het plaatsten ging snel en professioneel, en hele aardige monteurs! Het zijn echte vakmensen en weten heel goed waarover ze praten. Top bedrijf!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid