facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solar Cleaners Nederland

Solar Cleaners Nederland

Geschiedenis

Verdien uw investering versneld terug!

Solar Cleaners Nederland bestaat uit een team van schoonmaakspecialisten die uw zonnepanelen op een professionele en milieuvriendelijke manier reinigen. Wij reinigen zonnepanelen op onder andere woningen, kantoorgebouwen, scholen en appartementencomplexen.

Veel mensen denken dat zonnepanelen op natuurlijke wijze door regenwater schoongespoeld worden en daardoor geen extra onderhoud nodig hebben. Regenwater is echter juist een van de grote vervuilers van uw zonnepanelen. Op zowel horizontaal als schuin geplaatste panelen ontstaat vuil dat verwijdert moet worden, dit om te voorkomen dat u rendement verliest, dit kan oplopen tot een verlies van wel 25%!

Om het maximale rendement uit uw zonnestroominstallatie te halen is het belangrijk om de panelen minstens 1 keer per jaar professioneel te laten reinigen. Met speciale zachte borstels en gedemineraliseerd water reinigen we uw zonnepanelen zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van de zonne-energie.De reiniging verlengt tevens de levensduur van uw zonnestroominstallatie.

Omdat we geen gebruik maken van reinigingsmiddelen, maar speciaal gefilterd water gebruiken, is onze methode ook nog eens milieuvriendelijk.

Wilt u meer informatie over onze diensten en een optimaal rendement van uw zonnepanelen?
Bel ons op 085 - 876 91 32 of mail naar [email protected]

www.solar-cleaners-nederland.nl



"Veel mensen denken dat zonnepanelen op natuurlijke wijze door regenwater schoongespoeld worden en daardoor geen extra onderhoud nodig hebben. Regenwater is echter juist een van de grote vervuilers van uw zonnepanelen. Op zowel horizontaal als schuin geplaatste panelen ontstaat vuil dat verwijdert moet worden, dit om te voorkomen dat u rendement verliest, dit kan oplopen tot een verlies van wel 25%!Om het maximale rendement uit uw zonnestroominstallatie te halen is het belangrijk om de panelen minstens 1 keer per jaar professioneel te laten reinigen. Met speciale zachte borstels en gedemineraliseerd water reinigen we uw zonnepanelen zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van de zonne-energie."
Adres: De Nort 1c, 3931 NE Woudenberg
Telefoonnummer: 085-8769132
Stad: Woudenberg
Route: De Nort 1c
Postcode: 3931 NE


Recensies
Je vult je gegevens in en moet dan een vinkje geven op de stelling " Ik ga afnemen". Andersom is het blijkbaar goed dat men niets laat horen.
Dit bedrijf is bijzonder slecht in de communicatie. Er werd toegezegd dat de schoonmaak van de zonnepanelen in het 1e kwarteel van 2023 zou gebeuren en dat ik vooraf gebeld zou worden. We hoorden echter niets van het bedrijf. Mail gestuurd en tot 2 keer toe gebeld en de toezegging gekregen dat ik zou worden terug gebeld. Ook dat gebeurde niet. Mijn advies: dit bedrijf niet inschakelen voor een schoonmaakbeurt van je zonnepanelen. Of ze hun werk goed doen als ze wel komen, kan ik helaas niet beoordelen.
Afsptaken niet nagekomen..
Snel en goed gedaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid