facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solano Wonen

Solano Wonen

Info

Breed assortiment op maat gemaakte zonwering en raamdecoratie.

Geschiedenis

Sinds 2010 bieden wij online een breed assortiment zonwering aan. U kunt zelf de maten online invullen zodat u meteen de prijs krijgt te zien en u snel en veilig uw zonwering op maat kunt bestellen.

Onze webshops:
Onlinerolgordijnen.nl
Onlinezonneschermen.nl
Rolluikentotaalshop.nl
Screenstotaalshop.nl
Gordijnentotaalshop.nl
Horrentotaalshop.nl

Omdat wij goede deals sluiten met fabrikanten en grootschalig inkopen, kunnen wij rolgordijnen op maat leveren tot wel 50% onder de verkoopprijs. We leveren direct vanuit de fabriek waardoor de kosten laag blijven. Wij werken alleen samen met leveranciers van A-merken. Kortom: dubbel voordeel als u online bij ons bestelt.

Adres: Bitgumerdijk 1, 9034 GH Marssum
Telefoonnummer: 058 289 79 55
Stad: Marssum
Route: Bitgumerdijk 1
Postcode: 9034 GH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: solano wonen rolluiken, solano wonen kortingscode, couponcode solano wonen, solano wonen ervaringen, solano wonen screens, solano wonen zonwering, solano wonen review, solano plissegordijnen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bestratingsverkoop Bestratingsverkoop 1 km Vriendelijk , snel en goed.... zeer tevreden!
Recensies
Heel erg blij met de nieuwe plisse. Goede kwaliteit net en optijd geleverd en goede klantenservice!!
Prachtige screens, snel en perfect gemonteerd door de Solano monteurs, die met je meedenken om het zo mooi mogelijk te monteren.
Wat een service!! Screens, rolluiken, rolgordijnen en jaloezieën besteld. Opgemeten, geleverd en keurig gemonteerd! Denken met je mee!
GEWELDIG 2e bestelling op een goeie site, direct een duidelijke richtdatum van levering, kwalitatief goed materiaal, enorm blij met onze lichtgrijze jaloezieën van 5 cm breed.
Jammer dat de beloofde leverdatum niet is gelukt, We zijn wel keurig geïnformeerd. Op de dag van leveren keurig op tijd goed verpakt onze screens ontvangen. De screens zien er netjes uit en werken naar verwachting.
Zeer tevreden met mijn 5 Smart-screens zonneschermen. Prima kwaliteit-prijs verhouding! Dit bedrijf is een echte aanrader. In België wel voor de doe-het-zelver want Solano komt helaas niet installeren in België.
Vandaag de rolgordijnen opgehangen. De pluggen en schroeven die er standaard bijzitten gelijk weggedaan. En 2 rolgordijnen hebben wat beschadigingen. Op 1 rolgordijn aan de linkerrand niet netjes afgesneden. En een ander rolgordijn heeft een doorschijnend plekje.
Een keer maar nooit weer.
Keurig nette screen en snel geplaatst !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid