facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sol-Art zonwering en rolluiken

Info

Showroom

Geschiedenis

In onze prachtige showroom vindt u een uitgebreid assortiment van toonaangevende merken van een hoogwaardige kwaliteit, waaronder Verano, Weinor, Somfy en Smits. Wij hebben onze showroom zo ingericht dat u ook echt een goede indrukt krijgt van hoe onze producten werken en hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn.

Wilt u meer weten over onze producten, bent u benieuwd naar de prijzen van ons maatwerk of wilt u gewoon een kijkje komen nemen? Dan verwelkomen wij u graag en uiteraard vrijblijvend in onze showroom.

Arthur en Wies Verschoof



"Verkoop en montage van zonwering,SOLAR KANTELBARE rolluiken, SOLARscreens, standaard rolluiken en Ritssreens, terrasoverkappingen, en markiezen als mede onderhoud.Eigen monteurs.Toelichting SOLAR producten:Werken volledig op daglicht met zonnecellen dus geen bedrading meer naar binnen om naar stopcontact te werken 7 jaar garantie op compleet product solar rolluikenerg veilig bij stroom uitval werken de producten altijd."
Adres: Markt 82 B, 4875 CG Leur
Telefoonnummer: 0765022830
Stad: Leur
Route: Markt 82 B
Postcode: 4875 CG



op zoek naar gerelateerd: Zonnescherm reparatie Etten-Leur, Zonwering Etten-Leur, Rolluiken Etten-Leur, Screens Etten-Leur, Rolluik reparatie Etten-Leur, Overkapping Etten-Leur, Zonwering buiten, Rolluiken Breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Onze Kraam Etten-leur Onze Kraam Etten-leur 549 meter Winkel had vooral veel partij handel,je weet natuurlijk nooit wat je vind in de winke...
Recensies
Tijdens het oriënteren naar zonwering bij toeval in Etten-Leur bij Sol-art terecht gekomen. Goed te bereiken winkel, betaald parkeren voor de deur. Een kleine maar volledige showroom met voorbeelden van alle produkten. Na een uitgebreide uitleg waarin Sol-art goed meedacht, gekozen voor de Tumba van Verano. Helaas bleek er een lange levertijd te zijn ivm wereldwijde schaarste in onderdelen. Uiteindelijk bleek de lange levertijd toch nog mee te vallen en is de Tumba na ruim 3 maanden levertijd gisteren gemonteerd. In een paar uurtjes heeft het montageteam de zonwering geplaatst en is op onze vraag de volgende dag nog even teruggeweest om een kleinigheidje op te lossen. Van begin tot eind duidelijke communicatie, zeker een aanrader om bij Sol-art te bestellen en nu gaan we genieten van onze semi-overkapping.
Mooie zaak met prima producten, die goed geplaatst worden!!
Gisteren zijn onze solar rolluiken geplaatst. Het ziet er keurig uit en het werkt prima allemaal. Prima monteurs die kennis van het vak hebben. Goede uitleg gehad over de bediening e.d. Al met al uiterst tevreden en een aanrader voor een ieder.
Rolluiken laten plaatsen door Sol-Art. Vakkundig ingemeten en binnen 1 dag geplaatst 10 rolluiken. Chapeau! Bent u ook op zoek naar rolluiken of zonwering stop met zoeken en ga bij Sol-Art in Etten-Leur langs!
Goed advies over zonwering tegen een schappelijke prijs. Inmeten en advisering zijn top. Benieuwd naar de levering en montage.
Perfecte service. In eerste instantie deden de rolluiken op lichtenergie het niet naar behoren. Waren uiteraard zwaar teleurgesteld maar de monteurs en eigenaar hebben het perfect opgelost. Zelfs in het weekend geprobeerd het defect te herstellen. Na contact met leverancier werd het probleem binnen no time opgelost. Aanrader dus!!!!!
Snel geholpen en goede kwaliteit geleverd. Zowel het personeel in de winkel als bij inmeten en montage is vriendelijk en kundig, erg tevreden!
Eigenlijk de enige partij in Etten-Leur waar ik zaken mee doe. Altijd vriendelijk, meedenkend en topservice!
Heel vriendelijk personeel goede kwaliteit maar vooral goede informatie en service. Dit wordt het derde huis met rolluiken van Sol Art.
Helemaal goed wij werden goed geholpen en ze hebben kwaliteit spullen zonneschermen verduistergordijnen screens zonneschermen echt top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid