facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Softstar B.V.

Info

Softstar is een automatiseringsbedrijf voor bedrijven en particulieren en heeft al jaren de positie van marktleider als het om de automatisering van schildersbedrijven gaat.

Geschiedenis

Wij leveren computers, laptops, printers, inktpatronen, randapparatuur etc. tegen de scherpste prijzen. Dit geldt voor ons complete assortiment, of u nu kiest voor een eenvoudige thuiscomputer, laptop of een geavanceerd bedrijfsnetwerk.

Daarnaast leveren wij ook standaard software zoals Microsoft producten (Windows, Office, etc.) en antivirus pakketten.



"Sinds 1983 uw computerspecialist. Wij ontwikkelen software speciaal voor de schildersbranche en detailhandel, zoals facturatie, calculatie en kassasystemen. Daarnaast onderhouden wij uw computers en overige randapparatuur. Ook voor uw nieuwe apparatuur kunt u bij ons terecht.Officieel Digitotaal verkoop- & servicepunt"
Adres: Zwerfkei 1, 6581 HN Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 024-3881188
Stad: Malden
Route: Zwerfkei 1
Postcode: 6581 HN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Softstar Shoes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Breur Computer Reparatie Breur Computer Reparatie 294 meter Reparatie van alle merken computers en laptops. Snel, betaalbaar, betrouwbaar en disc...
Recensies
Prima service, deskundig en vriendelijk personeel! Top!
het is een super bedrijf heb vernomen dat het heel gezellig is en dat er een fijne sweer hangt en dat er een persoon genaamd @renof1.8 de bedrijf zwaar aan het carrieren is
Vol goede moed op weg om een nieuwe computer te kopen. De oude deed het prima, maar de fotobewerkingsprogramma werden traag. Mooie aanbieding met snelle SSD schijf die we niet extra hoefden te betalen omdat de levering vertraging had. Mooie deal. Overzetten van data, dat wat mij altijd tegenhoud om een nieuwe computer te kopen, deden ze bij Softstar voor 45 tot 75 euro met meteen installatie van een paar programma's. Helaas. Blijkbaar was het nodig om voor dit kopiëren de oude computer uit elkaar te halen en de oude SSD schijf gaf de geest voor de kopie goed en wel begonnen was. Weg agenda, weg contactpersonen. Geen extra backup van deze laatste, want was niet nodig, Softstar kon dit nl doen.....de moed zakte me in de schoenen. De data die veilig op andere partities stonden zijn gered. De 75 euro moest betaald worden, immers deze fout had Softstar ook veel tijd gekost. Een illusie armer en een hoop werk rijker. Volgende keer gewoon zelf alles installeren, minder werk, en je houdt een werkzame oude computer over voor de kinderen.
Fijn bedrijf. Je voelt je gewaardeerd. Snel en vakkundig personeel. Zeer klantvriendelijk.
Fijn bedrijf met vriendelijke mensen en een super service, verdiend zeker 5 sterren.
Een geweldig en persoonlijk bedrijf waar ik al jaren kom. Altijd bereid te helpen of mee te denken. Top
Goede zaak, deskundige medewerkers.
Een supergoed bedrijf waar je nog ouderwets goede service krijgt en uitgebreid wordt voorgelicht over je keuzes. En bovendien: heel vriendelijke mensen!
Vriendelijk personeel, fijn geholpen met de aanschaf van een nieuwe laptop voor de studie van onze zoon....
Geweldige service en super vriendelijk. Top bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid