facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Softsiders Slaapspecialisten

Info

Slaapspeciaalzaak met persoonlijk advies over waterbedden, boxsprings, natuurlatex, Tempur, div. bodems en slaapkamer meubilair. Kussen uitleen programma!

Geschiedenis

Onze winkel is vooral bestemd voor mensen die niet wakker willen blijven liggen of gebroken opstaan. Softsiders stelt sinds 1993 uw persoonlijke slaapgeluk en comfort voorop. U bent per slot van rekening uniek, net als wij! Softsiders heeft alle conventionele slaapsystemen opgesteld, maar geeft u ook de kans de voordelen van het waterbed of het lucht- of watergeveerde bed te ontdekken en die te vergelijken met de boxspring, schotelbodem, lattenbodem, traagschuim of natuurlatex.
Tevens vind u bij ons prachtig slaapkamermeubilair, zoals ledikanten, nachtkasjes, kommodes en natuurlijk kasten.
Bij ons vindt u een echt compleet programma. De service en installatie is in ons eigen beheer, en daar zijn wij zeer kritisch op.

Adres: Hoofdweg 1282 (gratis parkeren voor de deur), 2153 LR Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252 620 910
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Hoofdweg 1282 (gratis parkeren voor de deur)
Postcode: 2153 LR


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Isolatiemat waterbed, Waterbed kopen Duitsland, Bodyform waterbed
Recensies
Wij zijn al 22 jaar klant en blijven bij jullie komen. Jullie zijn zeer deskundig en zeer vriendelijk. En een bed moet gewoon goed zijn, bij softsiders nw vennep ben je op het juiste adres
Hele fijne zaak. We zijn erg goed geholpen en ze hadden alle tijd voor ons!
Weer heel vriendelijk geholpen. Goede informatie.
Mooie en nette winkel. Je wordt er netjes geholpen, ze nemen de tijd voor je.
Goede service, uitgebreid advies. Mooie winkel, niet heel groot, maar wel ruim assortiment. Snel geleverd en geplaatst. Nemen alle tijd.
Uitstekende service en vriendelijk. Voor corona matras gekocht, duurde uiteindelijk wat langer omdat de fabriek tijdelijk was gesloten; in de tussentijd zonder er om te vragen een leenmatras aangeboden gekregen!
Vriendelijk, deskundig. Nemende tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid