facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Soellaart

Soellaart

Info

Soellaart Outdoor & Wintersport is een winkel in de Haarlemse binnenstad, die zich gespecialiseerd heeft op het gebied van Outdoor kampeer- en wintersportartikelen. Soellaart bestaat sinds 1900 en zit vanaf 1920 op de huidige locatie.

Adres: Kleine Houtstraat 49-53, 2011DG Haarlem
Telefoonnummer: 023-5323735
ln.traalleos@ofni
Stad: Haarlem
Route: Kleine Houtstraat 49-53
Postcode: 2011DG


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: soellaart tentenshow, soellaart fjallraven, soellaart korting, soellaart schaatsen, soellaart ski onderhoud, soellaart rugzakken, soellaart skischoenen, soellaart slaapzak
Recensies
Als je vindt wat je zoekt en nodig hebt is het natuurlijk een goede winkel, maar ongeveer 55 jaar geleden kocht ik hier mijn eerste paar schaatsen.....Soelaert al jaren topkwaliteit
Goed advies, verkopers nemen de tijd voor je. Hebben altijd wel een passende oplossing voor welk probleem dan ook. Denken goed met je mee. Echt top!
De vent die mij heeft geholpen met mijn snowboardschoenen heeft echt verstand van de schoenen! Was echt een top service! Helaas was de selectie snowboardkleding voor vrouwen niet heel uitgebreid, 2 kleine rekjes. De winkel zelf is lekker overzichtelijk en de werknemers komen vriendelijk over :
Bijna alles voor outdoor activiteiten vind je hier. Tenten, wandelschoenen, skispullen etc. Maar ook mijn regenpak voor woon- werkverkeer. Allemaal van goede tot uitstekende kwaliteit. Genoeg personeel, vriendelijk en kundig. Fijne winkel.
Hele mooie winkel waar mijn vrouw en ik vakkundig te woord zijn gestaan en uitstekend zijn geholpen. Het assortiment is enorm uitgebreid en in vele prijsklassen aanwezig. Een enorme aanrader als je op zoek bent naar artikelen om in de buitenlucht of natuur te vertoeven. Absoluut een aanrader! :-
Beste winkel in Haarlem voor al je outdoor spulletjes. Mensen zijn behulpzaam en weten waar ze het over hebben. Wij zijn goed geholpen.
Uitstekende service! Hier wordt er goed met je mee gedacht zodat je aankoop aan alle eisen en wensen zal voldoen. Veel artikelen in verschillende maten op voorraad. Ik ben heel tevreden! Bedankt!
Grote voorraad van alles voor de buitensport, goed en eerlijk advies, ze nemen de tijd voor je.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid