facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SocialFysio

SocialFysio

Info

SocialFysio: praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, echografie en EPTE.

2 vestigingen: Etten-Leur en Prinsenbeek

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van SocialFysio: online fysiotherapie! Bij SocialFysio: online fysiotherapie kun je terecht voor online fysiotherapie consulten, bestaande uit advies en oefeningen, via de webcam van je computer, smartphone en tablet. Het voordeel hiervan is dat je gewoon vanuit huis of werkplek fysiotherapie kunt krijgen! SocialFysio: online fysiotherapie werkt via Spreekkamer Online zodat de webcam consulten altijd veilig en vertrouwd zijn. De oefenprogramma's worden verzorgd via Physitrack zodat je altijd en overal toegang hebt tot de oefeningen.

SocialFysio: online fysiotherapie is voor iedereen toegankelijk, maar speciaal voor mensen die niet of slecht aanvullend verzekerd zijn voor fysiotherapie. Jij kan voor een goedkopere prijs toch hoogwaardige fysiotherapie krijgen! Maar ook degenen met weinig tijd i.v.m. bijvoorbeeld een drukke baan kunnen bij SocialFysio: online fysiotherapie terecht.

Voor bedrijven en werkgevers die te maken hebben met een hoog ziekteverzuim binnen hun bedrijf, heeft SocialFysio: online fysiotherapie ook prima en goedkope oplossingen.

Naast de online fysiotherapie consulten hebben wij ook een webshop met oefenmaterialen om de oefeningen uit te kunnen voeren die je van ons zult krijgen om aan je herstel te werken.

Ben je overtuigd? Waar wacht je dan nog op!

Kom snel naar SocialFysio.nl



"SocialFysio: praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, echografie en EPTE therapie is een kleinschalige en moderne fysiotherapie praktijk in Etten-Leur."
Adres: SocialFysio, 4872 XM Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0624969921
Stad: Etten-Leur
Route: SocialFysio
Postcode: 4872 XM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 13:00 - 21:00
Donderdag: 18:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysio Walvoort Fysio Walvoort 588 meter Deskundige fysiotherapeuten met een breed aanbod van verschillende behandelingen.
Medisports Etten-Leur Medisports Etten-Leur 1 km Beste sportcentrum van Nederland. Schoon, Goede kwaliteit, en altijd begeleiding wann...
Fysiotherapie Tosca Beuming Fysiotherapie Tosca Beuming 1 km Flexibel inzetbaar als gepassioneerde allround fysiotherapeut in de regio Breda/Etten...
Praktijk Leurse Haven Praktijk Leurse Haven 2 km Goede ervaringen met verschillende fysiotherapeuten van de praktijk. Vriendelijke med...
Recensies
Bij eerste consult beoordeelde Patrick de blesure als waarschijnlijke trombose been. Hij heeft een direct bezoek aan huisarts geregeld. Eind resultaat is, helaas voor mij , dat het idd trombose been was. Door adequaat handelen is misschien iets ergers voorkomen.
We zijn altijd tevreden geweest met de diensten die ze hier leverde maar heb een aantal keer de fysio proberen te bereiken voor een afspraak maar er werd nooit meer opgenomen en berichten werden op gelezen gelaten. Erg jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid