facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Social Return Culemborg kringloop

Social Return Culemborg kringloop
Adres: Staalweg 16A, 4104 AT Culemborg, Nederland
Telefoonnummer: 0345 743 000
Staat: Gelderland
District: Culemborg
Stad: Culemborg
Route: Staalweg
Huisnummer: 16A
Postcode: 4104 AT


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–16:00
woensdag: 10:00–16:00
donderdag: 10:00–16:00
vrijdag: 10:00–16:00
zaterdag: 10:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Leuke winkel met gezellige vriendelijke mensen.nHeel veel verschillend aanbod van nieuw en 2e hands meubels tot schoonmaakmiddelen. Een aanrader !nMakkelijk gratis parkeren voor de deur !
Als je echt een kringloop zoekt, is dit niet de passende plek voor je. Het is beter vergelijkbaar met een outlet, waar ook een aantal kringloop artikelen tussen zitten. Het bestaat voor ca 1/3 of 1/4 uit kringloop spullen helaas voor een vaak hoge prijs en voor 2/3 of 3/4 uit nieuwe spullen die worden doorverkocht. Ondanks dit alles toch nog wat handige spulletjes kunnen spotten.
Ik ben er vanmorgen voor het eerst geweest en een klein half uurtje voorgereden. Ze hebben mooie spullen, maar de prijzen zijn wel echt duur.nSchoenen van de Primark met een prijs van €15,00, dat hebben ze bij de Primark nooit gekost. Mannen colberts kosten €25,00, bij de meeste kringlopen kosten deze rond de €7,50. Verder wel echt mooie, bijzondere meubels! :-nUiteindelijk helaas niets gekocht, echt vanwege de prijzen...
Dit is meer een dure outlet dan een kringloop.nVeel nieuwe meubels maar duurder dan de uitverkoop bij bijvoorbeeld bekende woonwinkels, en dan heb je nog garantie ook.nDe kleding was ook schrikbarend duur, h&m jasje 20 euro bij H&m voor 30 euro.
Veel te duur! Ook de communicatie is niet klantvriendelijk. Die marokkaanse dame denkt dat ze de koningin is. Klein zwart wandkastje van RM 50 euro!!!!! Vogelvoer oude zakken, wie weet hoe oud het is, 15 euro. Nee wij komen hier nooit weer terug! Veel opkoop en 'nieuw'...mss wel van de vrachtwagen gevallen. Dit mag zich geen kringloop noemen :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid