facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Social Media Ondernemer

Social Media Ondernemer

Info

Social Media Ondernemer is een platform met alles wat je moet weten rondom het inzetten van social media marketing voor jouw onderneming.

Adres: Velmolenweg 54A, 5404LD Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 085-1304423
Stad: Uden
Route: Velmolenweg 54A
Postcode: 5404LD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bovenaan Internet Bovenaan Internet 1 km Heel blij dat ik bij Bovenaan internet terecht ben gekomen. Fijne samenwerking en ond...
flowon flowon 1 km Ik heb een verfrissende training SEO copywriting gehad. Een lange dag met veel inform...
Hober Hober 1 km Hober heeft de expertise om jouw bedrijf significant te helpen naar een groot succes....
Recensies
deskundigheid en betrokkenheid: 2 kenmerkende aspecten van de dienstverlening van SMO. En ook gewoon leuk met Amy. Zij hield mij wel bij de les met de afspraken! En dat helpt toch, want als ondernemer ben je vaak met zoveel tegelijkertijd bezig, dat deze 'stok achter de deur' meestal heel prettig is. Kan het iedereen aanbevelen!
Heel fijn samen kunnen werken en goede campagnes op kunnen zetten met hulp van SMO!
Het congres vond ik absoluut de moeite waard. Er waren wat algemene inspirerende sprekers maar er werd ook concrete inhoudelijke input geleverd op allerlei gebied. Ik heb hier veel aan gehad. De productie kon wel beter vond ik. Naast het congres krijg ik wekelijkse begeleiding bij het opzetten van mijn campagnes. Daarover ben ik erg tevreden. Het heeft mij deadlines gegeven en waar ik vastloop zijn er voldoende methodes om snel hulp te krijgen. Ook bij de analyse van de campagnes word ik goed geholpen waardoor ik zelf sneller leer hoe het zit. absoluut een goede stap geweest om met SMO in zee te gaan. De groei van mijn campagnes hangt nu af van hoe snel ik zelf ben.
Ik vond het congres erg tegenvallen. Het leek erg interessant maar er werd weinig echt goede informatie gedeeld waar je iets van kan leren. Het waren vooral inkoppertjes of verkooppraatjes voor de marketing diensten van de sprekers of social media ondernemer. Daarnaast was de productie erg amateuristisch. Met meer dan 1000 verkochte kaartjes heb je best een flinke omzet en dan mag je wel iets meer verwachten dan dit. Mocht je echt helemaal niks van social media afweten is het vast wel leerzamer dan dat het voor ons was.
Super leuk bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid