facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Social Media Easy Content

Social Media Easy Content

Info

Social media content creator
Creatieve, inspirerende social media content voor kleine ondernemers.
Geef je bedrijf een gezicht en laat je zien.



"Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram – moet je dit ook nog regelen?Als ondernemer heb je het al druk genoeg en kan je niet altijd alles zelf doen. Ik neem graag je social media activiteiten uit handen om bij je doelgroep een positieve interactie op te zetten.Geen zin en tijd om je social media marketing up to date te houden? Als Social Media Content Creator:- maken we samen een een social mediaplan- creëer ik beeldmateriaal voor je- schrijf ik posts die je doelgroep inspireren en informeren over je activiteiten- bouwen we een community op, waar de volgers fan van je zijn.Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.Tot snelKarin Frenay"
Adres: Martinus Nijhofflaan 12, 2025GT Haarlem
Telefoonnummer: 0648428713
Stad: Haarlem
Route: Martinus Nijhofflaan 12
Postcode: 2025GT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pixel Universe Pixel Universe 3 km Top lokatie voor live stream of shoot, vele faciliteiten en gratis parkeren aanwezig.
Juulr Juulr 3 km Juulr is an all-round influencer marketing company that helps companies grow. We help...
Social Media Baas - Social Media Marketing Social Media Baas - Social Media Marketing 4 km Social Media Baas is een marketing bureau wat zich richt op social media marketing vo...
Your Personal Gainer Your Personal Gainer 5 km Ik help personal trainers, studio’s en coaches met het groeien van hun business en he...
Recensies
Karin weet zich perfect te verplaatsen in de smaak van een ander. Ze geeft ondersteunend advies en zorgt dat ze jou helpt om nieuwe dingen te proberen op een manier die bij je past. Ze weet waar ze over heeft. Super fijn ook dat ze houdt van duurzame kleding en verantwoord geproduceerd. De kledinruil middagen bij Karin zijn beroemd en een feest. Je komt altijd weer met bijzondere dingen thuis. In relaxte sfeer leuke kleding uitzoeken. Top!
Karin Frenay heeft mij zoveel geleerd. Ik heb nu een kledingkast waar ik blij van word. Karin heeft mij geleerd om capsules te maken. Dus geen stress meer ‘s ochtends bij het aankleden en mijn koffer inpakken is nu ook heel gemakkelijk.
Al meer dan 8 jaar kom ik regelmatig naar de kledingruil 'feestjes' van Karin. Ik kom elke keer weer met super leuke kleding thuis en ben ook veel bewuster geworden in het kopen van kleding.
Er was geen klik met Karin en alleen naar winkels die mij totaal niet aanspraken, kleuren die mijn niet staan. Was op zoek naar iets zakelijks, kreeg alleen maar casual kleding aangeboden. Jammer, niets gekocht.
Een fijn mens, die echt naar je kijkt en liefdevol adviseert, zodat je nog meer kunt stralen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid