facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Social Impact Factory Utrecht

Info

Wij geloven dat Sociaal Ondernemerschap het nieuwe normaal is. SIFUtrecht is de hotspot voor sociaal ondernemers -groot en klein-. Wij faciliteren ontmoeting door middel van workspaces/ meetingspaces/ events en LABS.

Geschiedenis

Wij geloven dat Sociaal Ondernemerschap het nieuwe normaal is! De Social Impact Factory is de hotspot voor sociaal ondernemers -groot en klein. Wat hen bindt is dat zij met hun ondernemerschap impact willen realiseren. De SIF Utrecht faciliteert ontmoeting door middel van werkplekken/ meetingspaces/ events en innovatie Labs. Het is dus de ideale werk- en ontmoetingsplek voor sociaal ondernemers.

Doordat de plek dagelijks bruist en mensen er bereid zijn om netwerken en expertise te delen ontstaat er een sfeer van waaruit innovatiekracht voorkomt. Werken kan er dagelijks al tegen betaling van uw 'sociaal kapitaal'. Dit betekent concreet dat u uzelf openstelt voor een ontmoeting met anderen en u bereid bent om uw talenten, kennis en netwerken te delen. Kom eens langs en ervaar de positieve vibe van een pand gevuld met mensen die het verschil willen maken!

(Founding) partners:
Kirkman Company / www.kirkmancompany.com,
Legal Impact (partners van BvdV) / www.bvdv.nl
Seats2meet.com / www.Seats2meet.com
Stiching Social Impact Factory / www.socialimpactfactory.com
alfa accountants en adviseurs / www.alfa.nl



"Social Impact Factory Utrecht is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap. Wij helpen innovatieve ondernemers bij het oplossen van maatschappelijke uitdagingen.Dit doen we vanuit onze centrale locatie in Utrecht en via projecten door het hele land. We bieden toegang tot een breed zakelijk netwerk en helpen nieuwe initiatieven en samenwerkingen tot stand komen.Samen maken we sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal."
Adres: Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht (stad)
Telefoonnummer: +31302271812
Stad: Utrecht
Route: Vredenburg 40
Postcode: 3511 BD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Social Impact Factory book, Social Impact Factory zalen, Social Impact goals, Social Impact Group, Sociale onderneming Utrecht, Vaste werkplek Utrecht, Flex office Utrecht, Barbeton Utrecht
Recensies
Voor tweede dag op rij heerlijk gegeten ook deze vrienden die er vandaag bij waren beide supper tevreden.wat was het heerlijk Dank aan het hele team. Tog snel.
Mooi, maar druk en klein. Idee is heel leuk, maar zoek een iets grotere ruimte of maak het iets minder druk.
Fijne locatie in het centrum van Utrecht waar ik graag kom om te vergaderen. Het restaurant beneden is ook prima.
Top locatie. Ons evenement was zeker een succes.
Afgelopen week training gehad in SIF in Utrecht. Makkelijk bereikbaar vanuit centraal station. Veel ruimtes op de eerste etage. De trainingsruomtes zijn wat krap, was goed dat we in twee groepen gingen werken. De ruimtes zijn erg gehorig waardoor de concentratie beperkt is. Koffie drink je bij jet koffieapparaat omdat er open ruimtes zijn waar training wordt gegeven. De open trainingsruimtes stond vol met producten zoals soep etc. De vloeren waren erg vies en plakkerig. De lunch was beneden in het restaurant. Omdat er veel groepen waren was het druk in het restaurant. Hierdoor was er veel op zoals de soep, hartig broodbeleg kannen vruchtensap waren leeg, yoghurt en kroketten waren op. Regelmatig gevraagd om bij te vullen, niet alles werd aangevuld. In de middag werd er fris naar de trainingsruimtes gebracht met wat lekkers. Tevens stonden er kannen water.
Prima werkplek. Gastvrije ontvangst door de heer Radj Ramcharan op een plaats waar wij rustig konden praten met elkaar.
Deze lokatie is nog in ontwikkeling maar je kunt op de 1e verdieping al aan de slag. Er zijn grote tafels, veel buitenlicht, voldoende zitplaats en stopcontacten. Erg centraal gelegen enkele kleine minuutjes vanaf Utrecht Centraal. Ik kijk uit naar hoe deze nu al mooie plek zichzelf gaat ontwikkelen samen met de community :
Perfecte plek in Utrecht om een vergaderzaal te huren voor een overleg of evenement. Perfect bereikbaar met het OV. En in het restaurant op de begane grond kun je goed lunchen of dineren.
Relaxte werkplek, wifi is prima. Rumoerig soms, maar niets dat met een goede headphone niet op te lossen is. Lounge is prima met specialebel- en overleg hokjes. Schone toiletten.
Nieuwe co-work plek waarbij zoals de naam al doet vermoeden een mix met het sociale domein ontstaat. Daardoor kun je hier een flex werkplek gebruiken in ruil voor het zogenaamde sociaal kapitaal. Concreet betekend dit dat ik er mijn kennis over nieuwe technologie met anderen deel en daardoor ook een bureau, stopcontact en wifi gebruik. Dit op een mooie locatie midden in een nieuw ontwikkeld centrum van Utrecht.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Social Impact Factory Utrecht.

Utrecht zakelijke dienst

openingstijden, locatie, vervoer. Vredenburg 40 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Social Impact Factory Utrecht adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Social Impact Factory Utrecht. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Social Impact Factory Utrecht delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Muntgebouw Utrecht Muntgebouw Utrecht 1 km Mooi gebouw, niet binnen geweest
De Communicatiefabriek De Communicatiefabriek 3 km De Communicatiefabriek levert online communicatie en marketing op maat. Gespecialisee...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid