facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sociaal Team de Hondsrug

Sociaal Team de Hondsrug

Info

Sociaal team de Hondsrug is hét aanspreekpunt voor alle vragen over zorg, ondersteuning en werk.

Geschiedenis

Vanaf 1 januari 2015 is de zorg en ondersteuning in de gemeente Borger-Odoorn anders georganiseerd. De gemeente is dan ook verantwoordelijk voor de begeleiding van kwetsbare mensen en de gehele jeugdzorg. Ook de Wmo en de Wet werk en bijstand veranderen.
De gemeente heeft deze zorgtaken ondergebracht bij drie sociale teams, die ieder vanuit hun eigen gebied aanspreekpunt zijn voor de inwoners van Borger-Odoorn.

Sociaal team de Hondsrug is het aanspreekpunt voor alle vragen over zorg, ondersteuning en werk voor inwoners van Borger, Drouwen, Bronneger, Bronnegerveen, Buinen, Westdorp, Ees, Eesergroen, Eeserveen, Ellertshaar, Exloo, Odoorn, Valthe, Klijndijk, Exloërveen of Odoornerveen.



"Samen lossen we het op. Inwoners van Borger Odoorn kunnen bij ons terecht met een vraag op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Opgroeien en opvoeden."
Adres: Hoofdstraat 23, 9531 AB Borger, 9531 AB Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0800-2009
Stad: Borger
Route: Hoofdstraat 23, 9531 AB Borger
Postcode: 9531 AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Hoofdstraat 23 Borger, Sociaal team Borger-Odoorn vacature, Sociaal team Nieuw-Buinen, Sociaal team Valthermond, Sociaal teams, WMO Borger-Odoorn telefoonnummer, Sociaal team de Monden, Individuele inkomenstoeslag Borger-Odoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MFA Het Hunzehuys MFA Het Hunzehuys 380 meter geweldig onderkomen voor alle verenigingen en vooral onze Biljart vereniging "...
Recensies
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met de sociaal teams borger-odoorn, ze helpen mij waar nodig, en ik kan altijd op hun hulp rekenen! Dus ervaar het zelf, en kom eens langs voor bijv een gesprek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid