facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sociaal Kapitaal

Sociaal Kapitaal

Info

Sociaal Kapitaal is gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven op social media en in het creëren van creatieve content voor tal van doeleinden.

Geschiedenis

Sociaal Kapitaal is gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven op social media en in het creëren van creatieve content voor tal van doeleinden.



"Het is niet jouw product dat verkoop; het is jouw verhaal dat mensen raakt, bindt en activeert. Sociaal Kapitaal is jouw strategische partner op het gebied van social media en contentcreatie. Wij creëren en verspreiden ijzersterke merkverhalen en helpen je van begin tot eind: van positionering tot strategie, van concept tot content."
Adres: Witveldweg 100, 5961ND Horst
Telefoonnummer: 0031610490842
Stad: Horst
Route: Witveldweg 100
Postcode: 5961ND



op zoek naar gerelateerd: Sociaal Kapitaal vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MarketingMakkers MarketingMakkers 0 meter Strategisch sterk marketingbureau die een idee ook kunnen vertalen naar creatieve mar...
Toponderzoek Toponderzoek 1 km Toponderzoek
Recensies
Al enkele jaren verzorgt Sociaal Kapitaal voor de Class of Entrepreneurship, een initiatief van de Brainportscholen in Eindhoven, voor leerlingen een masterclass Personal Branding. De leerlingen zijn altijd enthousiast en steken veel op van de interactieve trainingen. Zeker een aanrader!
Al enkele jaren werken wij met veel plezier samen met Sociaal Kapitaal voor de concert-app Gigit! Ik heb de mensen bij SK leren kennen als professionals met een passie voor hun business en dat werkt erg aanstekelijk. Ze weten ideeën concreet te maken en door te vertalen naar sterke en heldere oplossingen. Ik hoop dan ook nog vele jaren met hen te werken, te sparren en te borrelen!
Vanuit twee totaal verschillende werkvelden kom ik in aanmerking met Sociaal Kapitaal en elke keer weten ze de juiste snaar te raken! Afgelopen maand zijn we vanuit Zorgonderneming Wabi Sabi - De Bolder bezig geweest met het updaten van onze website, nadat we deze in eerdere fase samen opgebouwd hebben. Beide keren stonden ze voor ons klaar met een prachtige website als resultaat. Hierbij een shout out naar Lisanne voor haar hulp en ondersteuning. We vonden het een zeer prettige samenwerking!
Sociaal Kapitaal heeft ons met betrekking tot verschillende ondernemingen concreet verder geholpen. Voorheen enkel met social strategie- en uitvoering, tegenwoordig aangevuld met businessstrategie, design en conctentcreatie! Wij zijn blij met de samenwerking en bevelen deze sociale club van harte aan!
Toen ik bij Sociaal Kapitaal aanklopte met mijn vragen en wensen, bleek al snel dat er meer maatwerk nodig was. Ik herkende bepaalde zaken vanuit mijn eerder doorlopen business trajecten, waardoor sommige informatie voor mij al bekend en daardoor minder relevant was. Jannis luisterde goed naar mijn wensen en waar ik zijn expertise bij nodig had. Hij sloot aan bij wat ik belangrijk vond: campagne voeren en daarbij integer blijven aan waar ik met mijn bedrijf voor sta. Scherpstellen; structuur aanbrengen; terugkoppelen en de volgende te nemen stappen concreet maken, dat is wat ik onder andere waardeerde aan Jannis zijn aanpak. Hij vroeg me telkens kritisch stil te staan bij mijn eigen wensen en helder te maken wat ik zelf aan wilde pakken en waar ik de hulp van Sociaal Kapitaal bij nodig had. In en door deze samenwerking heb ik mooie stappen kunnen nemen met mijn bedrijf én ook mogen genieten van het proces en eindresultaat van mijn campagne.
Sociaal Kapitaal is voor ons de perfecte partner op het gebied van marketing en communicatie. Strategisch sterk, gericht op de praktijk. En ze houden nog van voetbal ook!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid