facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sociaal Cultureel Centrum Hofdael

"Kom genieten van kennis, cultuur & koffie in de Weeffabriek! Theater, filmhuis, muziekpodium en een fijne plek waar inwoners van Geldrop-Mierlo creatieve en interessante cursussen kunnen volgen. In ons gezellige Weefcafé of op het grote gedeeltelijk overdekte terras, kun je gezellig wat eten of drinken.In het centrum kun je ook ruimtes huren van diverse afmetingen tegen verschillende prijzen. Dit kan al per dagdeel. Zo hebben we een grote podiumzaal die ruimte biedt aan 200 personen, een kleine film/podiumzaal, vergader- en leslokalen, flexwerkplekken en een mooie yoga-ruimte. Kijk op onze website voor meer informatie en prijzen."
Adres: Molenstraat, 5664 HV Geldrop
Telefoonnummer: +31402869119
Stad: Geldrop
Route: Molenstraat
Postcode: 5664 HV



op zoek naar gerelateerd: Muziekhuis Hofdael Geldrop, Molenstraat 23 Geldrop, Agenda Weeffabriek, Hofdael, Geldrop te koop, Hofdael Geldrop te huur, Frans weekend Geldrop, BuitenFilm Geldrop, De Wiele Geldrop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Filmhuis Hofdael Filmhuis Hofdael 11 meter Programma en recensies, foto's en reacties van Filmhuis Hofdael. Elke vrijdag om 20:3...
Recensies
We hebben hier een heerlijke tosti gegeten. Ze hebben ook een mooi terras.Wij wonen al vier jaar in Geldrop nu pas ontdekt.Personeel super vriendelijk.Komen zeker terug.
Leuke locatie. Heerlijk zitten om een drankje te gebruiken. Goed films, echte klassiekers.
Leuke plek met super onderhoudende avond met de band The Rambling Dogs. Gaven overzicht van de geschiedenis van de blues gelardeerd met veel swingende muziek Wel jammer dat bijna iedereen bleef zitten ipv dansen.
Bedrijf stuurt ongeadresseerde reclame in nee-nee brievenbus. Niet mogelijk contact te maken met bedrijf. Contact formulier op website werkt niet.
Leuk optreden maar in de pauze naar huis vanwege de kou in de grote zaal. Zo jammer..
De Weeffabriek is een leuke culturele ontmoetingsplek waar je altijd in een ongedwongen sfeer iets kunt drinken en/of eten.
Film gevolgd door diner. One package. Top gedaan . Soep,pasta/macaroni ,salade en toetje. Mooi concept.
Super gezellige middag gehad met Teun van Laake en nog een band in de kleine zaal. Wij houden het programma voortaan wat beter in de gaten!
Zeer kundige gidsen. En vriendelijke hulpvaardige dames bij ingang.
Muziek gemaakt in de kleine zaal, fantastische akoestiek, fijn publiek, heerlijke avond!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid