facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sociaal Contact Waspik

Info

Veel mensen voelen zich 'alleen'. Alleen zijn kan best prettig zijn, maar altijd alleen zijn, daar kan je somber en verdrietig van worden. Hoe ontmoet je nu andere mensen? Er zijn mensen in je omgeving die je daarbij willen helpen.

Geschiedenis

Ben je eenzaam, ken je iemand die eenzaam is?
In reclames zie je gezellige mensen die leuke contacten hebben en altijd lachen. Alsof de wereld altijd iedereen toelacht. Voor heel veel mensen klopt dit mooie plaatje niet. Door omstandigheden hebben die weinig contacten. Vindt men het moeilijk om (nieuwe) contacten aan te gaan of is de familiekring langzaam afgebrokkeld. Maakt niet uit wat de reden is (moet er een rden zijn?) dat iemand zich wat eenzaam voelt. Dat je minder contacten hebt dan je graag zou willen. Wij komen bij je op bezoek of ondersteunen je om weer ergens aan mee te gaan doen waardoor je de deur uitkomt. Kortom, wij willen je een helpende hand bieden om het leven wat meer kleur te geven.
Hoe doen wij dit?
Wij zijn een vrijwilligersorganisatie en wij werken samen met verschillende vrijwilligers en professionele organisaties. Als wij gebeld worden met een vraag is het vrijwel altijd zo dat we bij je op bezoek gaan om samen te kijken wat je vraag is. Het kan ook zijn dat je iemand kent waarvan je de indruk hebtdat die mogelijk eenzaam is. Je kunt deze pesoon stimuleren om ons te bellen. Het kan ook zijn dat die persoon het prima vindt dat je hem of haar meldt. Als je belt, krijg je Anja de Bruine of mij, Marian van den Berg aan de lijn. Een van hen komt bij je op bezoek of maakt een afspraak met je in Den Bolder.
Wil je meer weten of heb je een vraag bel ons t. 06-18435995
e-mail: pscwaspik@gmail/com

Wil je vrijwilliger worden meld je bij ons aan!!

Adres: Den Bolder Schoolstraat 19, Waspik
Telefoonnummer: 06-18435995
Stad: Waspik
Route: Den Bolder Schoolstraat 19


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BPTHavendries/'t Vaartje BPTHavendries/'t Vaartje 660 meter Deze pagina van het Buurtpreventieteam (BPT) Havendries/'t Vaartje in Waspik wordt ge...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid