facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor soci.bike bakfiets

soci.bike bakfiets

Info

Altijd wind mee met soci.bike bakfiets. Vraag een proefrit aan via onze website!

Geschiedenis


Details maken het verschil!
Op het eerste gezicht lijken bakfietsen nogal op elkaar. Maar wie beter kijkt ontdekt al snel dat details het verschil maken. De soci.bike verrast met slimme oplossingen die je dagelijkse ritten zoveel makkelijker, leuker, veiliger en comfortabeler maken. Dag na dag, maand na maand, jaar na jaar.

Proefrit maken
Wil je de soci.bike zelf een keer uittesten? Dan kan. Test ‘m uitgebreid, luister naar de ervaringen van echte gebruikers, vergelijk ‘m met andere bakfietsen en trek je eigen conclusies. We horen graag wat je er van vindt!

Kijk op de website voor meer informatie www.soci.bike

Onze taak

soci.bike is fabrikant van elektrisch ondersteunde bakfietsen. Dit zijn geen gewone bakfietsen, maar dit zijn bakfietsen met een verhaal. Eigenaren Patrick de Haan, Peter Schouten en Niels Deen hebben zelf of in hun nabije omgeving ervaren wat het doet met mensen als zij aan de zijlijn komen te staan. Ze hebben geen reden om ’s ochtends uit hun bed te komen en ’s avonds, als zij thuiskomen, kunnen zij niet trots zijn op datgeen wat zij die dag gedaan hebben. Dat is de reden dat wij bij soci.bike geen mensen aannemen om de bakfiets te maken: wij maken bakfietsen om mensen aan te kunnen nemen.

Producten

soci.bike bakfiets



"De SociBike is een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem. De bakfietsen worden volledig in Nederland gemaakt en geassembleerd. De SociBike bevat veel details die je dagelijkse ritten zoveel makkelijker, leuker, veiliger en comfortabeler maken.De schokabsorberende bak biedt veiligheid en comfort. De bak is gemaakt van EPP. Dit is van hetzelfde materiaal als waar Maxi-Cosi’s van gemaakt worden en voldoet aan de hoogste norm. De drie wielen zorgen voor veel meer stabiliteit en veiligheid dan een tweewieler. Het kantelmechanisme zorgt ervoor dat de SociBike licht meehelt in een bocht, net als een gewone fiets. Daardoor is de bakfiets wendbaarder en comfortabeler. Met de krachtige Bafang middenmotor fiets je gemakkelijk 25 km per uur."
Adres: Voorland 5, 1601 EZ Enkhuizen
Telefoonnummer: 0299223710
ekib.icos@ofni
Stad: Enkhuizen
Route: Voorland 5
Postcode: 1601 EZ



op zoek naar gerelateerd: soci bike tweedehands, bakfiets hond, soci.bike ervaringen, bakfiets merken, soci.bike prijs, lichte bakfiets, elektrische bakfiets, bakfiets leasen
Recensies
Top hoe ze bij je thuis langskomen voor een proefrit. Ze gaven me heldere uitleg over de fiets en ik kon het lekker op mijn gemak uitproberen. Wat een tijdsbesparing! Eerst was ik een beetje onzeker, maar uiteindelijk heb ik besloten om de bakfiets te nemen. En ik ben zo blij met die keuze! Ik heb een schattig hondje dat ik graag meeneem op mijn uitstapjes, en ik heb geen auto. Deze bakfiets is de perfecte oplossing voor ons. Het fietsen gaat zo makkelijk en ik voel dat mijn hond veilig zit
Vandaag onze socibike bakfiets op mogen halen in Middelburg bij Rens Petiet fietsenwinkel. Wat zijn we er blij mee! Fietst heerlijk en wat een geweldig goede communicatie gehad met Socibike Enkhuizen! Door mijn spierziekte was fietsen op een tweewieler niet meer mogelijk en nu heb ik met de Socibike bakfiets mijn vrijheid weer terug. Dank!
Thuis proefrit en heldere uitleg waren top. Besloot de bakfiets te nemen, perfect voor mij en mijn hond, makkelijk en veilig. Bespaart tijd en is super handig!
De vrouw en kinderen zijn erg blij met de bakfiets. Echt een aanrader als je kinderen of huisdieren hebt!
Wat een geweldige service! Een zeer netjes ingeplande proefrit met nauwkeurige en duidelijke communicatie zowel telefonisch, per email en Whatsapp. Helaas bleek mijn uit de kluiven gewassen Duitse Herder 40+kg te groot voor de bak. Dit was meteen aan het begin van de proefrit duidelijk. Desondanks bleef Dudley Smit zeer behulpzaam en vriendelijk en dacht met me mij over alternatieven inclusief waar en hoe ik een andere bakfiets kan customizen. Naast geweldig advies, heb ik ook nog een cadeau voor mijn hond gekregen. Ik heb dringend een bakfiets nodig omdat ik geen andere vervoer voor mijn hond heb, maar zit nu serieus te overwegen om er een te huren totdat Soci.bike met een grotere versie komt. Kracht van geweldige klantenservice !
En een top bakfiets met kwalitatief de beste onderdelen, groot rijbereik en super comfortabele automatische versnelling. Bij deze bakfiets is echt aan alles gedacht! Ik heb ook communicatie met Socibike zelf gehad en dat is echt top verlopen. Super tevreden met dit bedrijf en de bakfiets.
Wat een geweldige fiets, compact en gemakkelijk wendbaar maar groots in prestatie!! Het heeft al mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Na een prettige uitleg tijdens de proefrit aan de huis was ik al enthousiast maar nu ik er dagelijks op fiets is mijn enthousiasme alleen maar groter geworden. Dank je wel Dudley voor de service en Socibike veel succes met de verkoop van deze geweldige fiets!
Wat als een leuk avontuur begon eindigde voor ons in een drama. Op 7-5-2020 hebben wij 2 elektrische bakfietsen van Soci bike gehuurd. Wij fietste heerlijk door de duinen over een geasfalteerd fietspad. Wat waren we aan het genieten. Ik denk dat we tussen de 18 en 20 km per uur fietsten toen mijn stuur begon te schudden en vervolgens uit het niets rechtsom klapten. Ik was ineens de totale controle kwijt. Mijn eerste reactie was het redden van mijn kind waardoor ik mijn armen naar haar uitrek en ikzelf op mijn schouder en hoofd terecht kom. Gelukkig zat onze dochter in de gordel en kan ik het weliswaar met gekneusde ribben, evenwicht problemen en een hoofdwond nog navertellen. Maar wat is hier gebeurd! Er zat geen kuil of hobbel in het fietspad. We fietsten niet in een bocht. Niemand kan ons daar een antwoord op geven en vandaar dat ik mijn verhaal kenbaar wil maken. Wat is hier gebeurd? Nabehandeling: de fietsverhuurder heeft ons het huur geld netjes retour gegeven. Van Soci Bike moesten wij naast een kapotte zonnebril, heel wat fysio bezoekjes en een traumatische ervaring opdraaien voor de kosten van de kapotte fiets. Ik ben nog niet hersteld en loop nog steeds met evenwicht problemen. Boodschap: Ik hoop ECHT oprecht dat wij de enige zijn met deze nare ervaring op deze geweldige fiets.
Al bijna twee jaar geniet ik van deze geweldige fiets. 1 keer een defect gehad en deze is met een goede service opgelost.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid