facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Soccer Boys

Adres: Götzenhainsingel 16, 2665 KP Bleiswijk
Telefoonnummer: +31105215759
Stad: Bleiswijk
Route: Götzenhainsingel 16
Postcode: 2665 KP



op zoek naar gerelateerd: Uitslagen Soccer Boys, Contributie soccerboys, Soccerboys kleding, Trainingsschema Soccer Boys, 'T Hoekje Bleiswijk, Voetbal Soccer Spelletjes, BVCB, CVV Berkel
Recensies
Gezellige en sociale voetbalclub aan de rand van Bleiswijk. Hier zet de bleiswijkse jeugd zijn eerste stappen op t voetbalveld.
Heel gemoedelijk, beschaafd en goed georganiseerd. Prima club
Goed Soccerboys-LMO 2-3 dus 3 punten in de tas meegenomen beetje gestolen punten.
Wij waren daar ivm de avond 4 daagse .Wij kwamen voor de medaille voor onze kleinkinderen en....wat bleek alle scholen waren aanwezig, behalve de Wieckslag. Én niemand van de andere scholen wist waar de uitreiking van de Wieckslag was. Bleek dat het in het school gebouw van de Wieckslag zelf was. Wát een slechte organisatie!!!!!! Én slechte communicatie!!!!!!
Nette vereniging, alles ligt er mooi bij. Mooie kantine met prima koffie! Top bediening!
Prima,alleen parkeren is wat lastig als het druk is.
Mooie vereniging. Jammer dat er niets warms te drinken was. Buiten een koffie pot o.i.d. zou een uitkomst zijn voor wachtende ouders.
Spugende spelers op het veld en dreigende spelers op social media naam bekend. Dat alles door een slechte arbitrage vanuit Soccer Boys. Wat is dit mij tegengevallen Soccer Boys!!!
Hier klopt mijn Oranje-Witte hart. Super warme en gezellig vereniging waar veel talenten groot zijn geworden.
SV Soccer Boys is sinds 1960 een club vol elan en sfeer. we zijn op zoek naar vrouwen en meisjes die willen voetballen. Jongens en senioren zijn ook welkom.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid