facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sober & Sjiek

Sober & Sjiek

Info

Een interieurwinkel met een eigen stijl; oud en nieuw, stoer en landelijk of sober en sjiek. Met oog voor karakter in het interieur, meubelen of voorwerpen met een ziel.

Geschiedenis

Sober & Sjiek biedt zowel adviezen voor het aanbrengen van accenten in een interieur als voor een complete inrichting van een woning.
Onze collectie bevat natuurlijke kleuren en materialen voor muren, gordijnen, meubels en verlichting van merken als Carte Colori, Interiors DMF, Keijser & Co, Chivasso en de Diamonds collectie van Eric Kuster.

Maar ook overzees antiek zoals kaasplanken, kruiken, potten, buddha´s en veel aparte woonaccessoires om mensen als cadeautje mee te verrassen.

Adres: Slotsedijk 199, 3161 PG Rhoon
Telefoonnummer: (010) 5069137
Stad: Rhoon
Route: Slotsedijk 199
Postcode: 3161 PG



op zoek naar gerelateerd: Sober en Sjiek Facebook, Sober en Sjiek Instagram, Sober en sjiek projecten, Sober en Sjiek SALE, Sjiek wonen, Sober en sjiek kussens, Sober en Chique, Interieuradvies Rhoon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
mooie, leuke en apart
Vertaald door Google Omdat ik hier woonde Origineel Bo tu mieszkałem
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid