facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor So Cute

So Cute

Info

Stijlvolle bruidsmeisjes jurkjes, communiejurkjes en feestjurkjes voor meisjes.
Lief, stijlvol, exclusief en met een sprankeling van glitters: dat is So Cute! Een luxueus kinderkledingmerk dat de prachtigste jurkjes ontwerpt voor meisjes.

Geschiedenis

Stijlvolle bruidsmeisjes jurkjes, communiejurkjes en feestjurkjes voor meisjes.

Lief, stijlvol, exclusief en met een sprankeling van glitters: dat is So Cute! Een luxueus kinderkledingmerk dat de prachtigste jurkjes ontwerpt voor meisjes. Het Nederlandse merk is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van jurkjes voor bruidsmeisjes. So Cute! is te herkennen aan de zachte kleurtjes, handgemaakte details en originele ontwerpen.

De ontwerpen van So Cute! zijn net even anders, gebaseerd op de laatste modetrends en ze zijn vooral niet tuttig. De jurkjes worden vervaardigd van luxe bruidsstoffen zoals bewerkt kant, soepel vallend satijn en zachte tule. De kleding is zeer geschikt voor bruiloften, verjaardagsfeestjes, communies of gewoon voor zomaar, want met een jurkje van So Cute! is het elke dag een feestje!


So Cute! sinds 2013
So Cute! is in 2013 opgestart door Esther de Zeeuw. Esther studeerde aan de School voor Mode in Nederland en volgde na succesvolle voltooiing hiervan de opleiding Modetechnologie in het Belgische Gent. Haar passie voor jurken en liefde voor kinderen heeft zij samengevoegd tot het kinderkledingmerk So Cute! In korte tijd heeft zij haar merk uit weten te bouwen tot een succesvolle onderneming waarvan de populaire ontwerpen inmiddels over de hele wereld worden verzonden.



"Lief, stijlvol, exclusief en met een sprankeling van glitters: dat is So Cute! Een luxueus kinderkledingmerk dat is gespecialiseerd in jurkjes voor bruidsmeisjes, communies en andere feestjes. De jurken zijn stijlvol en niet tuttig en ontworpen voor hippe en stoere meisjes.De jurkjes worden gemaakt van luxe bruidsstoffen. De kleding is zeer geschikt voor bruiloften, verjaardagsfeestjes, communies of gewoon voor zomaar, want met een jurkje van So Cute! is het elke dag een feestje!So Cute! is verkrijgbaar via onze online shop en onze winkel. In onze winkel in Eindhoven ben je van harte welkom om onze collectie te bekijken en passen. Maak nu een afspraak om langs te komen."
Adres: Ruysdaelbaan 7b, 5642 JJ Eindhoven Eindhoven
Stad: Eindhoven
Route: Ruysdaelbaan 7b
Postcode: 5642 JJ Eindhoven



op zoek naar gerelateerd: So Cute Baby, Draw So Cute, So Cute kraamzorg, Goedkope bruidsmeiden jurken kind, Kinderkleding Eindhoven, Bruidskind jurk, Mayoral Eindhoven, So cute - Vertaling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gunderwear Gunderwear 1 km Iedere eerste zaterdag van de maand nieuw #ondergoed van 2eros, Andrew Christian, Bar...
NoorCaftan & Beauty NoorCaftan & Beauty 1 km Wil jij schitteren in een van onze exclusieve jurken of een prachtige kapsel en/of ma...
Flake Kings Flake Kings 1 km FlakeKings and Motorcycles
byBauk byBauk 1 km byBauk custom babydragers & accessoires �
1986 1986 2 km TeeChief makes awesome eco-friendly designer t-shirts inspired by nature! Go to www.t...
Sage and Ivy Sage and Ivy 2 km www.sageandivy.com
Philipp Plein Eindhoven Philipp Plein Eindhoven 2 km Zeer fijne winkel met uitstekende service waardoor je je kleding niet meer online wil...
Nifosa Nifosa 2 km Je vindt in deze brandstore naast NIKKIE ook de kledinglijnen genaamd NIK&NIK, FI...
4funkyflavours 4funkyflavours 2 km www.4ff.eu
Rustaagh.nl Rustaagh.nl 3 km Koop hier het enige echte rustaagh t-shirt!
memebags memebags 3 km When life gives you memes, make bags.
Fris.Design Fris.Design 8 km Shirtjes laten bedrukken voor niet al te duur en super goede kwaliteit!
Recensies
Geweldig mooi bruidsjurkje gemaakt op maat. Wat als idee en wens in mijn hoofd zat, heeft Esther uitgevoerd. Zo ontzettend blij mee, onze dochter zag er prachtig uit op onze grote dag! Nogmaals bedankt Esther!
Heel tevreden over de service van So Cute! De jurk die we nodig hadden, kon met spoed worden gemaakt en zag er prachtig uit! Mijn dochter heeft veel complimenten gekregen. Dank je wel, So Cute!
2,5 jaar geleden terecht gekomen bij So Cute voor de kleding van onze bruidsmeisjes. Onze trouw was namelijk gepland in mei 2020. Omwille van corona hebben we alles on-hold moeten zetten en onze trouwdatum twee maal moeten verzetten augustus 2021 en uiteindelijk mei 2022. Esther heeft zich super flexibel opgesteld en een uitstekende service geboden in moeilijke tijden ook voor haar als zelfstandige!. De kleedjes werden verstuurd en 1 of 2 dagen later al ontvangen bij ons in België! Ze pasten perfect en de meisjes stonden er beeldig mee!! Kortom: een echte aanrader!!!
Super mooi jurkje mogen ontvangen, heel blij mee!
Fijn persoonlijk contact over of de maat beschikbaar was en snelle bezorging. Leuk T-shirt voor een Corona-bride!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid